Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αγωνία στον ΠΑΟ για κορωνοϊό και… Γιόβιτς - Ψάχνει καλύτερο - Στην πράσινη λίστα πρώην της ΤΣΣΚΑ!
| 2021-12-21 23:30:00

Αγωνία στον ΠΑΟ για κορωνοϊό και… Γιόβιτς - Ψάχνει καλύτερο - Στην πράσινη λίστα πρώην της ΤΣΣΚΑ!

του Pick n' Scroll
Αγωνία στον ΠΑΟ για κορωνοϊό και… Γιόβιτς - Ψάχνει καλύτερο - Στην πράσινη λίστα πρώην της ΤΣΣΚΑ!

Το ντέρμπι που είναι στον... αέρα και η διπλή μεταγραφή. Τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται και όλοι περιμένουν τα τεστ της Τετάρτης, τη στιγμή που ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του έχουν σαρώσει την αγορά για πλέι μέικερ και ψηλό. Ήδη απορρίφθηκαν κάποιες περιπτώσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο κρούσματα με τον ιό, θα φανεί αύριο τι θα γίνει με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, το σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται στην αγορά για να ενισχυθούν.

Ο πρώτος τους στόχος παραμένει ο πλέι-μέικερ με το όνομα του Στέφαν Γιόβιτς να παραμένει στο προσκήνιο. Ο Σέρβος γκαρντ, όμως, δεν είναι έτοιμος να παίξει λόγω του τραυματισμού του. Θα είναι στις αρχές του 2022 αλλά είναι άγνωστο αν θα περιμένει ο Παναθηναϊκός. Θα περιμένει αναγκαστικά, αν δεν βρει μέχρι τότε αξιόλογο πλέι-μέικερ.

Οι άνθρωποί του ψάχνουν παντού, ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, μέχρι τώρα, όμως, δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάτι πολύ καλό. Τους έχουν προταθεί δύο-τρεις παίκτες με ευρωπαϊκή θητεία, αλλά δεν θεωρούνται καλύτερες περιπτώσεις σε σχέση με τον Γιόβιτς.

Παράλληλα οι νταμπλούχοι έχουν το μυαλό τους και στην φροντ-λάιν, όπου δεν υπάρχει πλέον ο Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος πήγε στην Φενέρ. Ο Ματίας Λεζόρ πήγε στην Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς, στην αγορά κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κένεθ Φαρίντ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πριν από λίγες μέρες από την ΤΣΣΚΑ. Ο Φαρίντ δεν φάνηκε πολύ στους Ρώσους, αλλά σίγουρα είναι καλύτερος του Φλόιντ. Πρόκειται άλλωστε για παίκτη με σημαντική θητεία στο ΝΒΑ.

Το ότι είναι καλύτερος του Φλόιντ, δεν σημαίνει ότι θα τον πάρει ο Παναθηναϊκός. Αλλωστε κι άλλες ομάδες είναι στην αγορά για μεταγραφές και μάλιστα τώρα που η κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας μπορεί να πάρει παίκτη από την άλλη, ίσως έχουμε εκπλήξεις. Εκπλήξεις, που μπορεί να περιλαμβάνουν και ελληνικό ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη πρόκληση εν όψει ντέρμπι - Προκαλεί αυτό που γίνεται με Ολυμπιακό - Χωρίς λογική!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags