Facebook Pixel Αλέξανδρος Βεζένκοφ: Σημαντική εξέλιξη για Βεζένκοφ και ΝΒΑ - Άνθρωπος ομάδας στην Κρήτη για να τον δει από κοντά (vid)
| 2023-02-17 18:34:00

Σημαντική εξέλιξη για Βεζένκοφ και ΝΒΑ - Ταξίδι... αστραπή στην Κρήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για Βεζένκοφ και ΝΒΑ - Ταξίδι... αστραπή στην Κρήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα δεδομένα για το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ του Ολυμπιακού μιας και όπως έγινε γνωστό ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς είναι στην Κρήτη.

Τζέι Τραϊάνο: Στην Κρήτη για να παρακολουθήσει από κοντά την πρόοδο του Αλέξανδρου Βεζένκοφ είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν, κάνοντας το scouting report με τον ίδιο πάντως να μην απαντάει για το αν τελικά η ομάδα του ΝΒΑ θα κάνει κίνηση το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

«Έχουμε τα δικαιώματά του, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ ζωντανά. Με το All Star Break στο ΝΒΑ, ήταν μια καλή ευκαιρία για να έρθω εδώ και να τον δω. Έχω ακούσει πόσο καλός είναι. Έχουμε τα δικαιώματά του. Ήθελα να τον δω από κοντά, την απόφαση θα πάρουν το front office μαζί με τον Σάσα Βεζένκοβ.

Έχει βάλει τον εαυτό του σε εξαιρετική θέση. Τον έχω δει μόλις για ένα ημίχρονο από κοντά, αλλά μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω. Μπορείς να το καταλάβεις μόλις τον παρακολουθείς πόσο ικανός είναι. Μπορεί να πασάρει, μπορεί να σκοράρει. Έχει υψηλό μπασκετικό IQ. Είναι υπέροχο που μπορώ να τον δω από κοντά», είπε ο Τζέι Τραϊάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ για Έλληνα γκαρντ - "Ηγέτης, παίζει με το μυαλό" - Κλείνει μεταγραφή στο F8 Κυπέλλου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags