Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός στη συνέντευξη Τύπου του Ράντονιτς - Έσκασε ερώτηση για Ποτσέκο - Οργή από Κοντό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-02-18 00:07:00

Χαμός στη συνέντευξη Τύπου του Ράντονιτς - Έσκασε ερώτηση για Ποτσέκο - Οργή από Κοντό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στη συνέντευξη Τύπου του Ράντονιτς - Έσκασε ερώτηση για Ποτσέκο - Οργή από Κοντό (ΒΙΝΤΕΟ)

"Φωτιά" άναψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Μαυροβούνιου τεχνικού του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό, όταν ένας δημοσιογράφος έκανε ερώτηση σχετικά με όσα ακούγονται για τον Ιταλό προπονητή και τους Πράσινους.

Δημήτρης Κοντός: "Βόμβα" κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, για το Final 8 του Κυπέλλου, όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Μαυροβούνιο τεχνικό σχετικά με τις φήμες που θέλουν τους Πράσινους να συζητούν με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

«Θα θέλατε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τις φήμες περί Ποτσέκο;» ήταν η ερώτηση που έγινε, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να απαντάει «Ειλικρινά δεν ξέρω κάτι γι’ αυτό. Δεν έχω σχόλιο να κάνω. Εστιάζω στο επόμενο παιχνίδι», απάντησε ο Μαυροβούνιος όντας φανερά ανέτοιμος για κάτι τέτοιο, ενώ εκεί ήταν η στιγμή που ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός... εξερράγη.

«Είσαι σοβαρός; Είναι ερώτηση αυτή στον προπονητή του Παναθηναϊκού; Πρέπει να ντρέπεσαι», είπε ο Δημήτρης Κοντός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό που έγινε με Ματ Τόμας είναι χειρότερο κι από την πιθανή ήττα από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags