Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άγριο ξύλο με Γιάννινα!
| 2024-03-02 17:18:00

Άγριο ξύλο με Γιάννινα! Καταγγελίες από τον προπονητή του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Άγριο ξύλο με Γιάννινα! Καταγγελίες από τον προπονητή του ΠΑΟΚ

«Όλες έχουν μελανιές και οι μισές κουτσαίνουν», ανέφερε ο Άγγελος Αγγελίδης

Για το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο προπονητής του γυναικείου ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του, τονίζοντας όμως και το κακό ξεκίνημα.

Ο Άγγελος Αγγελίδης επισήμανε στις δηλώσεις του:

«Πληρώσαμε το κακό πρώτο δεκάλεπτο. Απαράδεκτοι. Η λέξη είναι απαράδεκτοι για το πρώτο δεκάλεπτο, δεν ήμασταν στο γήπεδο. Αυτό μας κόστισε όλο το παιχνίδι γιατί βλέπουμε ότι στα άλλα τρία δεκάλεπτα κερδίζουμε και όχι απλά κερδίζουμε αλλά είμαστε καλύτεροι. Βρήκαμε και απέναντί μας μία παίκτρια που έβαλε 7 στα 9 τρίποντα. Δεν ξέρω αν το έχει ξανακάνει στη ζωή της. Είναι καλή παίχτρια προς θεού, η Ντίνα (σ.σ. Σαρηγιαννίδου) είναι καλή παίχτρια με 37 αξιολόγηση γιατί και αμυντικά είχε 12 ριμπάουντ. Βοηθά πάρα πολύ την ομάδα της.

Στις δύσκολες στιγμές σήμερα, όταν η μπάλα έκαιγε, και ενώ στην αρχή πήραμε πολύ σωστές αποφάσεις, στο τέλος δεν ήμασταν σωστοί. Χάσαμε πάρα πολύ εύκολα καλάθια, βολές, ήταν και κακή μέρα θα πω εγώ, κάπως έτσι έρχεται η ήττα. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα έξι παιχνίδια μπροστά μας, θα δούμε τι θα φέρει στο τέλος της σεζόν.

Για τον  χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι η Ουόκερ: «Πονάει πάρα πολύ, δεν μπορεί να σηκώσει το κεφάλι της καν. Ελπίζω να γίνει καλά. Θα τονίσω ότι, για μένα προσωπικά, επειδή δεν μπορούσαν να μας σταματήσουν στο transition, δεχτήκαμε πάρα πολύ ξύλο. Δεν ανταπεξήλθαμε στο ξύλο, εμείς φταίμε, δεν φταίει κανένας άλλος. Φάγαμε πάρα μα πάρα πολύ ξύλο, δηλαδή, όλες έχουν μελανιές και οι μισές κουτσαίνουν. Αυτό είναι το μπάσκετ όμως, βέβαια, τιμωρήθηκαν δύο φορές ενώ θα έπρεπε να τιμωρηθούν παραπάνω, αλλά εντάξει αυτό είναι άλλο θέμα, δεν πειράζει. Ελπίζω να είναι καλά τα κορίτσια μου, μόνο αυτό είναι που με νοιάζει αυτή τη στιγμή, την ήττα μπορούμε να την καλύψουμε, το να είναι υγιής όμως κάποιος άνθρωπος είναι πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags