Facebook Pixel "Θα τον είχαν κρεμάσει - Κανένας δεν κάνει - Τους χάλαγε ο Μπαρτζώκας; - Να σταματήσει ο Σπανούλης"
Μπάσκετ
| 2019-04-05 13:21:00

"Θα τον είχαν κρεμάσει - Κανένας δεν κάνει - Τους χάλαγε ο Μπαρτζώκας; - Να σταματήσει ο Σπανούλης"

του Γιώργου Κτενά
"Θα τον είχαν κρεμάσει - Κανένας δεν κάνει - Τους χάλαγε ο Μπαρτζώκας; - Να σταματήσει ο Σπανούλης"

Συνέντευξη-φωτιά για Μπλατ, παίκτες, διοίκηση. Όλοι στη σέντρα!

Σε καλό μπορεί να βγει του Ολυμπιακού ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι για την ομάδα, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Παύλου.

Ο γνωστός μπασκετάνθρωπος αναφέρθηκε στην κακή παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στο λιμάνι, αλλά και στο γεγονός ότι πλην του Μιλουτίνοφ οι Πειραιώτες δεν έχουν κάποιον παίκτη που να έχει ξεχωρίσει φέτος.

Σχολίασε τις κακές επιλογές στις θέσεις των ξένων, ενώ άγγιξε και το θέμα της ανανέωσης ή όχι στο συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη. 

"Αυτό που έγινε με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την 8άδα της Ευρωλίγκας, ίσως να είναι και για καλό. Γιατί φέτος πήγαν όλα στραβά στην ομάδα. Φταίει η διοίκηση; Είναι απλήρωτοι οι παίκτες; Είναι πληρωμένοι; Οι τραυματισμοί; Κι αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι όποιος Έλληνας προπονητής ήταν στη θέση του Μπλατ, θα τον είχαν κρεμάσει! Εμείς που είμαστε έξω από την ομάδα, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Πάντως, πέρα από τα αποτελέσματα που μπορεί να είναι θετικά ή αρνητικά, οι προπονητές κρινόμαστε και από αυτό που λέμε γυάλισμα των παικτών", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ν. Παύλου στο sportdog.



Τι εννοείτε με αυτό που λέτε;

"Φέτος βλέπω τον Ολυμπιακό που, αν βγάλουμε τον Μιλουτίνοφ, είναι όλοι οι υπόλοιποι σε μέτριο επίπεδο. Αγνώριστος ο Παπανικολάου, ο Μάντζαρης κ.λπ. Δεν θα μιλήσω για τον Σπανούλη, γιατί έχει προσθέσει έναν χρόνο ακόμα και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Αλλά δεν είδα έναν παίκτη που μου άρεσε φέτος. Υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, όπως ο Ποκουσέφσκι, αλλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες που να του δίνουν αποτελέσματα εδώ και τώρα και όχι ταλέντα που θα περιμένει κάποια στιγμή να αποδώσουν".

Θα ήθελα να μου πείτε δύο λόγια περισσότερα για τον Σπανούλη. Λήγει και το συμβόλαιό του, άλλωστε.

"Είναι μεγάλο ερωτηματικό ο Σπανούλης, πολύ δύσκολα μπορεί να το διαχειριστεί η διοίκηση αλλά και ο εκάστοτε προπονητής, γιατί η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Αν ο Σπανούλης δεν είναι αυτός που βλέπαμε στα γήπεδα και τον θαυμάζαμε, αν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, καλό είναι να σταματήσει. Αν νομίζει ότι μπορεί να δώσει περισσότερα, είναι άλλο θέμα. Από αυτόν εξαρτάται, πάντως. Γιατί είδαμε παιδιά όπως ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς, που κάποια στιγμή είπαν τέρμα. Έβαλαν μια κόκκινη γραμμή, γιατί κάτι είδαν και κάτι κατάλαβαν. Αν ο Σπανούλης έχει αντιληφθεί ότι έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ότι έχει μεγαλώσει, να σταματήσει".

Είπατε νωρίτερα ότι αν ήταν Έλληνας προπονητής στη θέση του Μπλατ, θα τον είχαν κρεμάσει. Ποια είναι η άποψή σας για τον τεχνικό του Ολυμπιακού;

"Μα είναι ξένοι αυτοί που έχει φέρει; Αν με ρωτήσεις ποιος ξένος μου αρέσει από αυτούς που έχει ο Ολυμπιακός, θα σου απαντήσω κανένας! Αυτός είναι ο γνώστης του παγκόσμιου μπάσκετ και της αμερικανικής αγοράς; Τότε εμείς οι υπόλοιποι τι είμαστε; Πού είναι οι μάχιμοι και καλοί ξένοι που μας έλεγαν; Ή η αγωνιστική διαχείριση που κάνει δεν είναι καλή ή οι παίκτες που έφερε δεν κάνουν! Στον Ολυμπιακό υπήρχαν λύσεις που ήταν καλές και έφεραν αποτελέσματα, όπως ο Μπαρτζώκας και ο Σφαιρόπουλος, αλλά δεν τους κράτησαν. Έπρεπε να φέρουν τον Μπλατ. Ωραία, τον έφεραν. Και τι έγινε;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-βόμβα: "Τελειώνει" ο Πρίντεζης από τον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags