Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τρελό "ντόμινο" - Ψηλοί από Ούνικς για ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Εξελίξεις με Χεζόνια, Μιλουτίνοφ
Μπάσκετ
| 2022-04-30 23:08:00

Τρελό "ντόμινο" - Ψηλοί από Ούνικς για ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Εξελίξεις με Χεζόνια, Μιλουτίνοφ

του Pick n' Scroll
Τρελό "ντόμινο" - Ψηλοί από Ούνικς για ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Εξελίξεις με Χεζόνια, Μιλουτίνοφ

Η "διάλυση" των ρωσικών ομάδων φέρνει εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι περιπτώσεις των Χεζόνια και Μιλουτίνοφ, οι ψηλοί της Ούνικς που δεν θα... χάλαγαν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η χρονιά είναι σε εξέλιξη, η αγωνία για το ποιος θα κατακτήσει τους τίτλους ανεβαίνει, αλλά παράλληλα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την επόμενη σεζόν. Με τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης να κλείνουν συμφωνίες με παίκτες και προπονητές.

Η Αρμάνι πάλεψε, παρά τα προβλήματά της, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Εφές. Ηδη, όμως, έχει ξεκινήσει την ενίσχυσή της. Παρότι έχει μπροστά της την πρόκληση του ιταλικού πρωταθλήματος. Όπως, λοιπόν, λένε οι Ιταλοί η Αρμάνι έχει συμφωνήσει ήδη με τον Κέβιν Πάνγκος, ενώ προσφέρει μεγάλο συμβόλαιο και στον Μπράντον Ντέιβις της Μπαρτσελόνα.

Αυτό, που φαίνεται πιο βέβαιο όσο περνάει ο καιρός, είναι ότι διαλύεται η αγορά της Ρωσίας. Ο Χάκετ με τον Σενγκέλια πήγαν ήδη στην Βίρτους, ο Κάνααν στην Γαλατά, ενώ τον δρόμο αυτό έχουν ακολουθήσει και άλλοι παίκτες.

Και θα υπάρχει και συνέχεια, κάτι, που θα ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο Μάριο Χεζόνια ούτως ή άλλως θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς υπέγραψε μονοετές με την Ούνιξ Καζάν, αλλά είναι να φύγει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ από την ΤΣΣΚΑ. Ηδη μάλιστα το όνομά του συνδέθηκε με την Αρμάνι.

Μήπως, όμως, θα μείνει ο Τζόρνταν Λόιντ και ο Αλεξ Πόιθρες στην Ζενίτ; Ή ο Τσάβι Πασκουάλ; Ολοι ή σχεδόν όλοι θα φύγουν από την Ρωσία αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Όπως αναφέραμε, η Αρμάνι είναι μία από τις ομάδες, που έχει ήδη χυμήξει για να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάμεσα στις οποίες και οι «αιώνιοι». Θα χάλαγε τον Παναθηναϊκό ο Μπάρον και ο Τζεκίρι; Τον Ολυμπιακό ο Τζον Μπράουν; Σε καμία περίπτωση.

Το καλοκαίρι πλησιάζει, λοιπόν, η αγορά αλλάζει αλλά το ενδιαφέρον συνεχίζει να παραμένει τεράστιο και για μία ακόμη φορά οι μεταγραφικές εκπλήξεις θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοιραίος Σλούκας, όχι για το σουτ - Προσοχή στην... παγίδα του ΣΕΦ - "Σκότωσε" Ολυμπιακό, πάει ΝΒΑ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags