Facebook Pixel Μονακό - Ολυμπιακός: Μοιραίος Σλούκας, όχι μόνο για το σουτ - Προσοχή στην... παγίδα του ΣΕΦ - "Σκότωσε" Ολυμπιακό, πάει ΝΒΑ!
Μπάσκετ
| 2022-04-30 00:22:00

Μοιραίος Σλούκας, όχι για το σουτ - Προσοχή στην... παγίδα του ΣΕΦ - "Σκότωσε" Ολυμπιακό, πάει ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Μοιραίος Σλούκας, όχι για το σουτ - Προσοχή στην... παγίδα του ΣΕΦ - "Σκότωσε" Ολυμπιακό, πάει ΝΒΑ!

Τι πρέπει να κάνει για την πρόκριση και ο αντικαταστάτης του Τζέιμς! Γιατί οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην Ελλάδα για να... τελειώσουν τη σειρά με τη Μονακό, ποιος είναι ο παίκτης που τους... καθάρισε και ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή και τι πρέπει να προσέξουν το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 3-1 και στο Βελιγράδι, αλλά το τελευταίο σουτ του Κώστα Σλούκα δεν βρήκε τον στόχο. Ετσι η Μονακό του Μάικ Τζέιμς ισοφάρισε σε 2-2 και πλέον θα έρθει να τα παίξει όλα για όλα στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στον Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να έχουν ήδη τελειώσει και πλέον θα πρέπει να προσέξουν πολύ για να μην την πατήσουν από μία ομάδα, που δεν έχει να χάσει τίποτα.

Ο Ολυμπιακός σε γενικές γραμμές στάθηκε ικανοποιητικά χθες το βράδυ στο Μονακό, αλλά οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος του. Θα έλεγε κανείς ότι ο Σλούκας ήταν ο μοιραίος παίκτης, αφού αστόχησε στο τελευταίο σουτ ενώ λίγο πιο πριν είχε δώσει λάθος πάσα. Ηταν εκείνος, βέβαια, που με τριποντάρα είχε κάνει το 76-77, αλλά οι δύο τελευταίες φάσεις, που αναφέραμε, θα μπορούσαν να έχουν άλλη κατάληξη από τα έμπειρα και ποιοτικά χέρια του Σλούκα.

Ο Τζέιμς έκανε ζημιά στον Ολυμπιακό, αλλά την μεγαλύτερη και πάλι την έκανε ο Ντουέιν Μπέικον. Ενας παίκτης, που πήγε στη Μονακό από το ΝΒΑ και τους Ορλάντο Μάτζικ και ο οποίος έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του. Εντάσσεται πλέον στη κατηγορία παικτών όπως ο Κλάιμπερν και ο Χίγκινς, παίκτες, δηλαδή, που κάνουν την διαφορά και μπορούν να πάρουν πολλά λεφτά για πολλά χρόνια στην Ευρώπη. Επειδή, όμως, ακόμη είναι μικρός (δεν έχει κλείσει ακόμη τα 27 του χρόνια), είναι πιθανό να επιστρέψει στο ΝΒΑ έτσι όπως παίζει. Σίγουρα είναι καλύτερος από αρκετούς, που παίζουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε σίγουρα να έχει τον Μπέικον, αλλά προς το παρόν θέλει γεμάτο ΣΕΦ, καθαρό μυαλό και σούπερ άμυνα για να πάει αυτός στο Βελιγράδι και όχι η Μονακό. Είναι το φαβορί, αλλά οι Μονεγάσκοι, μην έχοντας πλέον να χάσουν τίποτα, είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι και απειλούν στα ίσια τους Πειραιώτες με αποκλεισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με κορυφαίο Έλληνα διεθνή - "Φούντωσαν" οι φήμες για επιστροφή - Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags