Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στην πιο δύσκολη θέση ο Πεδουλάκης - Οι ευθύνες του Ράντονιτς - Αρνείται να αλλάξει τακτική
Μπάσκετ
| 2022-12-31 15:30:00

Στην πιο δύσκολη θέση ο Πεδουλάκης - Οι ευθύνες του Ράντονιτς - Αρνείται να αλλάξει τακτική!

Sportdog Team
Στην πιο δύσκολη θέση ο Πεδουλάκης - Οι ευθύνες του Ράντονιτς - Αρνείται να αλλάξει τακτική!

Άμεσα οι εξελίξεις στο Τριφύλλι, ο Σέρβος κόουτς δεν μένει εκτός κάδρου! Αναβρασμός επικρατεί στο Τριφύλλι μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Τι... χρεώνουν στον προπονητή σχετικά με αυτό που παρουσιάζει η ομάδα.

Ημέρες εξελίξεων είναι οι αμέσως επόμενες που θ' ακολουθήσουν στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν μπορεί να περάσει έτσι η συντριβή που υπέστη η ομάδα από τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, περισσότερo από τη συντριβή είναι η εικόνα παντελούς απάθειας των παικτών και έλλειψης πλάνου από τον προπονητή.

Αυτή τη στιγμή, στη πιο δύσκολη θέση απ' όλους βρίσκεται ο Αργύρης Πεδουλάκης. Εκείνος ήταν που έχτισε την ομάδα το καλοκαίρι, η οποία δεν μοιάζει να έχει την παραμικρή συνοχή ή πλάνο μέσα στο παρκέ. Χωρίς να προκύπτει κάτι ακόμα από τον Παναθηναϊκό, μοιάζει δύσκολο να συνεχίσει ακλόνητος στη θέση του! Και το "καρπούζι" και το "μαχαίρι" είναι ασφαλώς στο χέρι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Θυμίζουμε, χθες (30/12) αμέσως μετά το τέλος του "αιώνιου" ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Πεδουλάκης βγήκε στη φυσούνα και τα είπε με μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού, με τους τόνους ν' ανεβαίνουν αλλά να μην ξε φεύγουν ποτέ.

 

Οι ευθύνες που καταλογίζονται στον Ράντονιτς - Αρνείται να αλλάξει τακτική!

Μεγάλη απογοήτευση υπάρχει στον Παναθηναϊκό, απόρροια της ιστορικής συντριβής που υπέστη ο Εξάστερος από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Φυσικά, ούτε ο Ράντονιτς δεν μένει εκτός κάδρου εξελίξεων, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έχει συγκεκριμένες και σημαντικές ευθύνες γι' αυτό που παρουσιάζει η ομάδα.

 

Είναι αδιανόητο, αλλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού δείχνει μία απίστευτη άρνηση ν' αλλάξει τάκτικη, παρότι αυτή αποτυγχάνει διαρκώς. Για παράδειγμα κάθε φορά επιλέγει με τον ψηλό (ακόμα και με τον αργό Γκουντάιτις) να κάνει hedge out στα 9 μέτρα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος σέντερ με μία λόμπα να παίρνει την μπάλα χωρίς ουσιαστικά άμυνα κάτω από το καλάθι.

 

Δεύτερο παράδειγμα οι αλλαγές. Με τον Ολυμπιακό είδαμε το αδιανόητο ν' αλλάζει στην άμυνα ο Παπαγιάννης με τον Λι(!!!), με αποτέλεσμα ο δεύτερος μοιραία να βρίσκεται με τον Φαλ σε θέση για κάρφωμα. Δεδομένα, σε αντίθεση με το τι φαινόταν πριν από μερικά 24ωρα και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, εξίσου, είναι σε δύσκολη θέση! Το πόσο δύσκολη θα φανεί σύντομα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" ο Ράντονιτς από τον ΠΑΟ; Πρωτοσέλιδο-"μπαμ" για Παναθηναϊκό - Με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags