Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ντροπιαστική εικόνα που δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό - Έχουν κάνει τον Ολυμπιακό... Γκόλντεν Στέιτ!
| 2022-12-30 23:39:00

Ντροπιαστική εικόνα που δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό -Έχουν κάνει τον Ολυμπιακό... Γκόλντεν Στέιτ

Ντροπιαστική εικόνα που δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό -Έχουν κάνει τον Ολυμπιακό... Γκόλντεν Στέιτ

 Απέτυχαν όλοι, να παρέμβει ο Γιαννακόπουλος. Εδώ και τώρα! Με δεδομένο αυτής της παταγώδους αποτυχίας, πρέπει οι αποφάσεις να μην παρθούν αργά. Αυτό δεν είναι κάτι που απαιτεί έτσι κι αλλιώς ο κόσμος, το επιτάσσει η κατάσταση από μόνη της. Όλοι όσοι κλήθηκαν να δομήσουν τη φετινή ομάδα, απέτυχαν οικτρά. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ό,τι και να πει κανείς γι' αυτό το συνονθύλευμα του Παναθηναϊκού που είδαμε στο ΟΑΚΑ, θα είναι λίγο. Μετά από 9-0 σερί ήττες από τον "αιώνιο" αντίπαλό του, με γεμάτο ΟΑΚΑ, με όλα τα βαριά του "χαρτιά" στη δωδεκάδα, δεν έχασε απλά. Εξευτελίστηκε. Με μοναδική εξαίρεση τον Ντουέιν Μπέικον διασύρθηκε μέσα στο "σπίτι" του από μία ομάδα, που της έλειπε ο καλύτερός της παίκτης (σ.σ. Βεζένκοφ) και η οποία δεν διάγει, καν, την καλή περίοδο φόρμας της.

Αυτό το 10-0 συνεχόμενων ηττών από τον Ολυμπιακό δεν είναι... Παναθηναϊκός. Ο εθισμός στο διασυρμό (παρά λίγο με 30 πόντους) δεν είναι Παναθηναϊκός! Και όλα αυτά συμβαίνουν, σε μία χρονιά που έχουν δαπανηθεί πάνω από 10 εκατ. ευρώ για να χτιστεί το φετινό ρόστερ. Η χρονιά τελείωσε απόψε. Σίγουρα τελείωσε για την Ευρωλίγκα, αλλά πιθανότατα τελείωσε και για το πρωτάθλημα. Εδώ δεν μπορείς να κοντράρεις τον Ολυμπιακό με 8 ξένους στην Ευρώπη, θα το κάνεις με 6 στο πρωτάθλημα; Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

Με δεδομένο αυτής της παταγώδους αποτυχίας, πρέπει οι αποφάσεις να μην παρθούν αργά. Εδώ και τώρα! Αυτό δεν είναι κάτι που απαιτεί έτσι κι αλλιώς ο κόσμος, το επιτάσσει η κατάσταση από μόνη της. Όλοι όσοι κλήθηκαν να δομήσουν τη φετινή ομάδα, απέτυχαν οικτρά. Ο Παναθηναϊκός σε επίπεδο εικόνας και καθαρά βαθμολογικά φυσικά, είναι χειρότερος απ' ότι πέρσι με έσοδα-έξοδα! Ειλικρινά, δεν μπορεί αυτό να το έχουν καταφέρει στο Τριφύλλι!

Το πρόβλημα δεν είναι ένα πρόσωπο, ένας προπονητής, ένας παίκτης. Είναι συνολικό γι' αυτό, μονάχα η παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη. Αν και δύσκολα σώζεται κάτι από το ναυάγιο αυτή τη σεζόν.

Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα. Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όμως, δεν είναι. Ε, αυτό τους έχει κάνει να δείχνουν ο Παναθηναϊκός...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός για F4, δικαίωση Αγγελόπουλων - Όλοι στον αέρα στον ΠΑΟ, αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags