Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πιο κοντά ο Λάσο σε ΠΑΟ από Πασκουάλ - "Πόρτα" σε Γιασικεβίτσιους - Μεγάλη έκπληξη με Μουμπρού!
Μπάσκετ
| 2023-02-15 22:15:00

Πιο κοντά ο Λάσο σε ΠΑΟ από Πασκουάλ - "Πόρτα" σε Γιασικεβίτσιους - Μεγάλη έκπληξη με Μουμπρού!

του Pick n' Scroll
Πιο κοντά ο Λάσο σε ΠΑΟ από Πασκουάλ - "Πόρτα" σε Γιασικεβίτσιους - Μεγάλη έκπληξη με Μουμπρού!

Οι Πράσινοι θέλουν να κλείσουν άμεσα κόουτς και να χτίσουν νέα ομάδα. Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την επόμενη μέρα, τα ονόματα που εξετάζει, ποιοι συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες και το μέλλον του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τις μάχες του φάιναλ-έιτ, θέλοντας το βράδυ της Κυριακής να έχει ένα ακόμη Κύπελλο Ελλάδας στα χέρια του. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά την ίδια ώρα είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους για να τα καταφέρουν.

Αν δεν έχουν ευτυχές για αυτούς αποτέλεσμα, το πλέον πιθανό είναι να φύγει ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ηδη μάλιστα κυκλοφόρησε το όνομα του Ιταλού, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, κάτι, που διαψεύστηκε από την ΚΑΕ. Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει κάποια ονόματα στο μυαλό του για προπονητή μέχρι το καλοκαίρι και ανάμεσα σε αυτά είναι και περιπτώσεις από την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Το βασικότερο, όμως, που θέλουν οι «πράσινοι» είναι έναν πολύ καλό προπονητή για το καλοκαίρι, που έρχεται. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να φτιάξει τα πράγματα από την αρχή και γνωρίζει ότι βασικό κομμάτι για να έχει τύχη να τα καταφέρει είναι αυτό του κόουτς. Ανθρωποι, που γνωρίζουν καλά τα της πιάτσας λένε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Τσάβι Πασκουάλ, που είναι τώρα στην Ζενίτ. Λέγεται ότι ο Ισπανός προπονητής θα κυνηγήσει μία ομάδα με βαθύτερο πορτοφόλι και το μυαλό πάει σε περιπτώσεις, όπως της Εφές και της Αρμάνι.

Ο Πάμπλο Λάσο είναι επίσης μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά μπορεί να την παλέψει ο Παναθηναϊκός, έχοντας περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με την περίπτωση του Πασκουάλ.

Ενδεχόμενο Σφαιρόπουλου δεν φαίνεται να υπάρχει, όπως και Γιασικεβίτσιους.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Γιαννακόπουλος να πάει σε μία έκπληξη παίρνοντας προπονητή από την Αμερική ή κάποιον από την Ευρώπη με όχι μεγάλο όνομα. Κάποια ψαγμένη λύση, δηλαδή, όπως μπορεί να είναι του Μουμπρού της Βαλένθια ή του παλιού παίκτη της ομάδας, Γιάκα Λάκοβιτς, ο οποίος πάει πολύ καλά φέτος με την Γκραν Κανάρια.

Λέγεται μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κλείσει όσο πιο νωρίς γίνεται το θέμα του προπονητή για την επόμενη σεζόν, ώστε να αρχίσει να φτιάχνει τα πλάνα του για μία ομάδα αυτή τη φορά, που θα έχει δυνατότητες για μεγάλα πράγματα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση Ομπράντοβιτς... άναψε φωτιές στον ΠΑΟ - Σενάριο επιστροφής, τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags