Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η κίνηση Ομπράντοβιτς... άναψε φωτιές στον ΠΑΟ - Σενάριο επιστροφής, τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2023-02-14 20:02:00

Η κίνηση Ομπράντοβιτς... άναψε φωτιές στον ΠΑΟ - Σενάριο επιστροφής, τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!

του Pick n' Scroll
Η κίνηση Ομπράντοβιτς... άναψε φωτιές στον ΠΑΟ - Σενάριο επιστροφής, τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!

Πώς ο Ζοτς μπορεί να αλλάξει όλο τον σχεδιασμό του Τριφυλλιού για την επόμενη σεζόν. Τι συνέβη τις τελευταίες ώρες, οι φήμες που κυκλοφορούν και το πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Παναθηναϊκός: Δεν φαίνεται ότι διάγει τις καλύτερες μέρες του στην Παρτιζάν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, δεδομένου ότι Ο Ζοτς τον άφησε εκτός αποστολή από παιχνίδι Κυπέλλου λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στους ξένους.

Προφανώς αυτό δεν σημαίνει ότι από τη μία μέρα στην άλλη ο Ομπράντοβιτς δεν θέλει τον Παπαπέτρου στην ομάδα του, αλλά είναι σαφές ότι ένας παίκτης που είναι απαραίτητος σε μια ομάδα, δεν μενει εκτός αποστολής. Όποιοι κι αν είναι οι περιορισμοί.

Η αλήθεια είναι ότι και ο ίδιος ο Παπαπέτρου περίμενε διαφορετική την κατάσταση στο Βελιγράδι, ενώ και ο Ζοτς είναι μεν ευχαριστημένος, αλλά τα 1,7 εκατ. ευρώ που θα λάβει για δύο χρόνια ο Έλληνας άσος, είναι πολλά χρήματα.

Θα μπορούσε το προσεχές καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός να χτυπήσει ξανά την πόρτα του πρώην αρχηγού του και να τον ντύσει ξανά με τα πράσινα; Αυτή είναι μια υπόθεση εργασία που θα μπορούσε να είχε βάση, ιδικά από τη στιγμή που από ο,τι φάνηκε ο Παπαπέτρου μπορεί να καλυφθεί και ετήσιο κασέ (ακόμα κι αν αυτό αφορά "κλειστό" συμβόλαιο) κάπου στις 800-850.000 ευρω.

Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, η ομάδα κάνει μια στροφή ξανά στο ελληνικό στοιχείο, για να φτιάξει έναν δυνατό ελληνικό κορμό, ενώ στη θέση του Παπαπέτρου υπάρχει ο πολύ αποδοτικός επιθετικά (αλλά όχι αμυντικά!) Μπέικον, ο Ποντίκτα και ο Μαντζούκας που μένει-δεν μένει.

Προσοχή: Δεν λέει κανείς εδώ ότι ο Παπαπέτρου φεύγει από την Παρτιζάν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε ότι και ο Παναθηναϊκός καίγεται για να τον αποκτήσει. Αυτό που λέμε είναι ότι στην παρτιζάν του Ζοτς ίσως δεν είναι απαραίτητος ο Έλληνας άσος, το κασέ του είναι πιο κοντά πια στα επίπεδα που μπορεί να σηκώσει το Τριφύλλι, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και μπορεί να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο..

Ε, δεν τα λέει κάποιος και λίγα όλα αυτά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα ξεπερνάει κάθε λογική αν γίνει… και αυτό με Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags