Facebook Pixel Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Άνοιξε η... όρεξη Αγγελόπουλου μετά το Κύπελλο - Φοβερή ατάκα στους παίκτες για Euroleague!
Μπάσκετ
| 2023-02-20 14:44:00

Άνοιξε η... όρεξη Αγγελόπουλου μετά το Κύπελλο - Φοβερή ατάκα στους παίκτες για Euroleague!

Sportdog Team
Άνοιξε η... όρεξη Αγγελόπουλου μετά το Κύπελλο - Φοβερή ατάκα στους παίκτες για Euroleague!

Τόσο η κατάκτηση του Κυπέλλου, όσο και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των Ερυθρόλευκων έχουν κάνει τους πάντες να περιμένουν ακόμα περισσότερα στη συνέχεια από την ομάδα, με έναν εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ να στέλνει... μήνυμα.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς κατέκτησε ο Ολυμπιακός και μάλιστα παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, με τον πήχη πλέον να ανεβαίνει, καθώς άπαντες γύρω από την ομάδα θέλουν τόσο το πρωτάθλημα όσο και την παρουσία στο Final Four της Euroleague στο Κάουνας.

"Συγχαρητήρια σε όλους, μας κάνατε υπερήφανους, εσείς γράφετε τώρα την ιστορία του Ολυμπιακού. Έχουμε μπει σε μομέντουμ να κερδίζουμε τίτλους, έχετε χημεία, είστε ο ένας με τον άλλον μία γροθιά, συνεχίστε το αυτό μέχρι το Κάουνας και μέχρι τους τελικούς", είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στους παίκτες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στέλνοντας... μήνυμα για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιος πονοκέφαλος για Μίτσελ - Πρόβλημα ενόψει Παναθηναϊκού - Αυτόν δεν υπολογίζει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags