Facebook Pixel Ο Παναθηναϊκός είναι που επιλέγει τον προπονητή του - Έρχονται εξελίξεις άμεσα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-04-17 17:34:00

Ο Παναθηναϊκός είναι που επιλέγει τον προπονητή του - Έρχονται εξελίξεις άμεσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιλογή του επόμενου προπονητή του, ο οποίος με βεβαιότητα θα είναι από το πάνω ράφι της Euroleague.

Παναθηναϊκός: Η ευρωπαϊκή χρόνια τελείωσε για τον Παναθηναϊκό, με το ενδιαφέρον πλέον των Πράσινων να στρέφεται αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως έχουμε επαναλάβει, άλλωστε, είναι υποχρέωση του Χρήστου Σερέλη και των παικτών του να δώσουν μάχη στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, διότι ας μη γελιόμαστε η διαφορά μεταξύ των δύο «αιωνίων» είναι μεγάλη.

Όλα αυτά, όμως, δεν σημαίνουν ότι στο κλαμπ αφήνουν στην άκρη την επόμενη ημέρα. Το ακριβώς αντίθετο για να ακριβολογούμε. Πέρα από κάποιες μεταγραφές οι οποίες έχουν ήδη κλείσει, άσχετα από τις οποίες διαψεύσεις, βασικότερο ζήτημα όλων κρίνεται η επιλογή του επόμενου προπονητή. 

Είναι κοινό μυστικό ότι στην τελική κούρσα για τον πάγκο του Τριφυλλιού βρίσκονται δυο συγκεκριμένα ονόματα. Αυτά των Εργκίν Αταμάν και Πάμπλο Λάσο. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν αρχικά η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού, ωστόσο φαίνεται ότι η φετινή αποτυχία της Εφές και η επικείμενη αποχώρηση του Αταμάν από τους δις πρωταθλητές Ευρώπης, έφερε τον Τούρκο πάνω από τον Λάσο. Επομένως, αν ο Εξάστερος καταφέρει και έρθει σε οριστική συμφωνία μαζί του, τότε ο Παναθηναϊκός ακόμα και πριν τον Μάιο θα είναι σε θέση να τελειώσει μια και καλή το θέμα του προπονητή!

Πάντως, κλείνοντας, να επισημάνουμε κάτι σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχθεί αρνητική απάντηση από κανέναν και είναι στην ευτυχή θέση, να επιλέγει ο ίδιος τον επόμενο τεχνικό του.

Υ.Γ. Με τον Λάσο διαφορά στο οικονομικό δεν φαίνεται να υπάρχει. Με τον Αταμάν, αντίθετα, υπάρχει μια μικρή διαφορά η οποία όμως δεν κρίνεται ικανή να χαλάσει ένα τόσο μεγάλο deal. Πάντα εφόσον οι δυο πλευρές, θελήσουν αυτό deal να το κάνουν πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτόξευση" για ΠΑΟ, τον φέρνει ΟΑΚΑ με συμβόλαιο 2.5 εκατ. - Δίδυμο που θα σαρώσει στην Ευρωλίγκα! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags