Facebook Pixel Πάμπλο Λάσο - Βασίλης Σπανούλης: Όλα στη φόρα από Λάσο! Τί του ψιθύρισε στο αυτί ο Σπανούλης στο Final Four του Λονδίνου;
Μπάσκετ
| 2023-06-25 16:05:00

Όλα στη φόρα από Λάσο! Τί του ψιθύρισε στο αυτί ο Σπανούλης στο Final Four του Λονδίνου;

Sportdog Team
Όλα στη φόρα από Λάσο! Τί του ψιθύρισε στο αυτί ο Σπανούλης στο Final Four του Λονδίνου;

Πώς επαληθεύτηκαν τα λόγια του νυν προπονητή του Περιστερίου.

Μία ιστορία με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον αποκαλύπτει ο Πάμπλο Λάσο στο βιβλίο του που έχει κυκλοφορήσει.

Ο Ισπανός τεχνικός κάνει αναφορά στον τελικό της EuroLeague το 2013 στο Λονδίνο με τον Ολυμπιακό, όταν οι "ερυθρόλευκοι" πήραν την νίκη (100-88) χάρη στο ρεσιτάλ τριπόντων του Βασίλη Σπανούλη στο δεύτερο μέρος, κατακτώντας τότε τον τρίτο τίτλο τους στην διοργάνωση (και δεύτερο συνεχόμενο). Σύμφωνα λοιπόν με την διήγηση του Λάσο, μετά το παιχνίδι ο "Kill Bill" τον πήρε αγκαλιά και πρόβλεψε το μέλλον.

"Θυμάμαι ότι ο Σπανούλης με πήρε μία αγκαλιά με πολλά έντονα συναισθήματα. Τον αποθέωσα, λέγοντάς του πως ήταν ο πλέον καθοριστικός παίκτης στην Ευρώπη και μου απάντησε χωρίς δισταγμό: 'Άσε με να το απολαύσω, επειδή είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έρθει η σειρά σου!".

Τα λόγια του Σπανούλη επαληθεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα με τον Ολυμπιακό όμως να χάνει από τη Ρεάλ το τρόπαιο το 2015 στον τελικό του Final Four της Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "εκλεκτός" Μπαρτζώκα για τα γκαρντ - Παίκτης 9.5 πόντων και 2 ασίστ στο Final 4 - 50% στα τρίποντα! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags