Facebook Pixel Κέβιν Πάντερ - Παναθηναϊκός: Ο Πάντερ "ανακοίνωσε" την επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟ - "Είπα στον Αταμάν ότι δεν θα έρθω γιατί…"
Μπάσκετ
| 2023-07-04 13:56:00

Ο Πάντερ "ανακοίνωσε" την επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟ - "Είπα στον Αταμάν ότι δεν θα έρθω γιατί…"

Sportdog Team
Ο Πάντερ "ανακοίνωσε" την επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟ - "Είπα στον Αταμάν ότι δεν θα έρθω γιατί…"

Μπορεί να μην φόρεσε τελικά τα πράσινα, αφού προτίμησε να παραμείνει στην Παρτιζάν, όμως ο Αμερικανός μας ενημέρωσε για το επόμενο "χτύπημα" του Τριφυλλιού!

Το τέταρτο πέρασμά του από την Ελλάδα, για χάρη του Παναθηναϊκού, θα τον έβρισκε πιο έτοιμο και «καυτό» από ποτέ. Αλλά εκείνος προτίμησε τη… ζεστασιά του σπιτιού. Ο Κέβιν Πάντερ σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, άνοιξε την καρδιά του στο BN Sports και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε την επιστροφή του Παπαπέτρου στα «πράσινα»!

Για τους λόγους που είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημα, σε καμία μου απόφαση μέχρι τώρα. Απλώς τους είπα ότι μένω εκτός αυτού. Έτσι είναι η περίοδος της offseason. Υπάρχουν προτάσεις, σκέψεις. Προσπαθείς να βρεις την καλύτερη λύση για εσένα. Απλά είπα στον Παναθηναϊκό ότι θα ήθελα να είμαι μακριά από αυτό το νέο ξεκίνημα. Και προτίμησα να μείνω».

Μπορεί ο ίδιος να μην ακολούθησε το δρομολόγιο Βελιγράδι-Αθήνα παρόλα αυτά ο Ματίας Λεσόρ το έπραξε και για έχει τα καλύτερα να πει για εκείνον. «Είναι αδερφός μου. Παίξαμε μαζί δύο χρόνια. Θα ήμουν χαρούμενος με όποια απόφαση και να έπαιρνε, είτε έμενε εδώ είτε έφευγε γιατί τον αγαπώ πραγματικά. Έκανε μία απίθανη χρονιά. Είναι τρομερά επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του. Είναι η ενέργεια που φέρνει. Είναι φανταστικός χαρακτήρας. Πάει σε καλή ομάδα και εύχομαι να το ευχαριστηθεί, να περάσει καλά και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο».

Τέλος, για τον Παπαπέτρου αποκάλυψε: «Τον αγαπώ τον Παπ, το ξέρει καλά. Ήταν κοντινή η σχέση που είχαμε μέσα στη σεζόν. Επιστρέφει σπίτι δυστυχώς. Ήθελα να μείνει εδώ για να είμαι ειλικρινής, του το έχω πει. Όμως όλοι παίρνουν τις αποφάσεις τους. Εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης. Βοήθησε πολύ την Παρτιζάν, θα μου λείψει και σίγουρα δεν θα χαθούμε. Θα κρατήσουμε επαφή. Είμαι χαρούμενος για εκείνον, θα τον συγχωρήσω (σ.σ Γέλια)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags