Facebook Pixel Θύρα 13: Ποια Ντνίπρο; Κάλεσμα Θύρας 13 για υποδοχή-αποθέωση σε Χουάντσο - Αναμένεται χαμός στο "Ελ. Βενιζέλος"! ( pic)
Μπάσκετ
| 2023-07-31 08:51:00

Ποια Ντνίπρο; Κάλεσμα Θύρας 13 για υποδοχή-αποθέωση σε Χουάντσο - Αναμένεται χαμός στο "Ελ. Βενιζέλος"! ( pic)

Sportdog Team
Ποια Ντνίπρο; Κάλεσμα Θύρας 13 για υποδοχή-αποθέωση σε Χουάντσο - Αναμένεται χαμός στο "Ελ. Βενιζέλος"! ( pic)

Τι κι αν λίγη ώρα μετά ακολουθεί η ρεβάνς του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο; Η Θύρα 13 κινείται μπασκετικά και καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Αύριο Τρίτη, 1η Αυγούστου, αναμένεται στην Αθήνα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Ο Ισπανός φόργουορντ θα βρίσκεται στη χώρα μας από τις 19:40 το βράδυ της Τρίτης και η Θύρα 13 απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για να βρεθούν στο "Ελ. Βενιζέλος" και να τον αποθεώσουν.

Το γεγονός ότι η άφιξη του Χουάντσο έχει προγραμματιστεί σχεδόν μία ώρα πριν την ποδοσφαιρική μάχη του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο στη Λεωφόρο, δεν φαίνεται να πτοεί του οπαδούς του Τριφυλλιού, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο για τον Ισπανό.

Ο 28χρονος άσος θα περάσει το πρωί της Τετάρτης από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να τακτοποιηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια της διετούς σύμβασης του με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ισπανία, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Plan b για Μίχαϊλιουκ με Φοντέκιο και NBAer με 35% 3ποντο - Νέα βόμβα Γιαννακόπουλου, όχι μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags