Facebook Pixel Μακάμπι - Ολυμπιακός: Καρύδας - Η πιο δύσκολη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό - Μεγάλη ευκαιρία απόψε - Τον... κοπιάρει η Μακάμπι
Μπάσκετ
| 2023-11-14 13:39:00

Καρύδας: Η πιο δύσκολη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό - Μεγάλη ευκαιρία απόψε - Τον... κοπιάρει η Μακάμπι

Sportdog Team
Καρύδας: Η πιο δύσκολη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό - Μεγάλη ευκαιρία απόψε - Τον... κοπιάρει η Μακάμπι

Ο Δημήτρης Καρύδας λίγες ώρες πριν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει τη Μακάμπι στο Βελιγράδι εξηγεί γιατί οι Ισραηλινοί μοιάζουν σε πολλά σημεία με τους….περσινούς ερυθρόλευκους.

Από την day-1 της προετοιμασίας ο Γιώργος Μπαρτζώκας έθεσε ως βασική προϋπόθεση επιβίωσης στη φετινή Ευρωλίγκα τη σκληρή άμυνα. Μπορεί τα μέτρια αποτελέσματα να μην έχουν δικαιώσει την ομάδα που παλεύει με ένα ατέρμονο κύκλο τραυματισμών και απουσιών αλλά οι αμυντικοί δείκτες του Ολυμπιακού είναι σε επίπεδα πραγματικά αξιοπρόσεκτα: Στους πρώτους 7 αγώνες της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός δίνει στους αντιπάλους του 75 πόντους κατά μέσο όρο. Η αμυντική φιλοσοφία της ομάδας θα δοκιμαστεί απόψε σε μεγάλο βαθμό στο ουδέτερο Βελιγράδι κόντρα σε μια από τις καλύτερες επιθέσεις της διοργάνωσης. Τη Μακάμπι που έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού της μοιάζει να έχει….κοπιάρει τον περσινό Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα στο novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags