Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Γιαννακόπουλος προσκάλεσε σε μονάκι τους Αγγελόπουλους - ’’Ο νικητής δωρίζει...’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-28 19:14:00

Ο Γιαννακόπουλος προσκάλεσε σε μονάκι τον Αγγελόπουλο - "Ο νικητής δίνει 10.000 ευρώ..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Γιαννακόπουλος προσκάλεσε σε μονάκι τον Αγγελόπουλο - "Ο νικητής δίνει 10.000 ευρώ..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού σε μονάκι για καλό σκοπό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ακόμη ένα live στο Instagram και τόνισε πως θέλει να αντιμετωπίσει τον προέδρο του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, σε μονάκι πριν την αναμέτρηση των δύο συλλόγων.

Συγκεκριμένα είπε:

''Από την στιγμή που δεν μπόρεσα να πάω με το κασκόλ στο ΣΕΦ, να παίξουμε άμα είναι εγώ και ο Παναγιώτης μονάκι, όποιος χάνει να βάζει λεφτά στο μπάσκετ με αμαξίδιο και μετά να καθόμαστε μαζί να βλέπουμε τον αγώνα. Δεν το λέω περιπαικτικά, το εννοώ. Όποιος χάσει θα κάνει δωρεά 10.000 ευρώ στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Ανοικτή πρόσκληση''.

Για τον Πετρούσεφ ανέφερε χαρακτηριστικά:

''Όχι δεν με χάλασε η μεταγραφή του Πετρούσεφ, ίσα ίσα που γουστάρω μα τη παναγία σε ότι έχω ιερό, να γίνουν ωραίοι τελικοί, να γουστάρει ο κόσμος και οι χορηγοί. Ούτε να σας βάζουμε εμείς ή εσείς 30αρες. Τώρα τα ρόστερ είναι πιο ισοδύναμα. Στους τελικούς θα σας κερδίσουμε''.

Δείτε το βίντεο:

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το είπε και το έκανε ο Γιαννακόπουλος - Αυτό είναι το τεράστιο μπάτζετ του ΠΑΟ - "Τελεσίγραφο" σε δύο παίκτες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags