Facebook Pixel Ιωάννης Παπαπέτρου: Αντίστροφη μέτρηση για Παπαπέτρου - Η ανάρτηση που δείχνει την επιστροφή του (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-12-27 20:37:00

Αντίστροφη μέτρηση για Παπαπέτρου - Η ανάρτηση που δείχνει την επιστροφή του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αντίστροφη μέτρηση για Παπαπέτρου - Η ανάρτηση που δείχνει την επιστροφή του (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας φόργουορντ είναι εδώ και αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού που είχε, όμως πλέον όπως δείχνει και ανάρτησή του μετράει ανάποδα ώστε να επανέλθει πλήρως στα παρκέ.

Ιωάννης Παπαπέτρου: Πολύ άτυχος ήταν ο Έλληνας φόργουορντ, μιας και στην αρχή της σεζόν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στο γόνατο, χάνοντας μεγάλο μέρος των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, όμως πλέον είναι κοντά στην επιστροφή στη δράση.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα λείψει για περίπου 3 μήνες, τα πράγματα άλλαξαν και πλέον ο Έλληνας μπασκετμπολίστας βρίσκεται κοντά στο να πατήσει και πάλι παρκέ, νωρίτερα από όσο αναμενόταν, με τον ίδιο να ανεβάζει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τον ίδιο να φοράει ρούχα προπόνησης κάτι που δείχνει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ​Ύπουλη και ανέντιμη απόλυση Γιοβάνοβιτς - Ίδια ευθύνη Αλαφούζου και κόσμου - Τώρα μοιράζουν σανό για Τερίμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags