Facebook Pixel Αποκάλυψη Ομπράντοβιτς για Πάντερ: "Για αυτό έμεινε στη Παρτιζάν" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-01-17 14:16:00

Αποκάλυψη Ομπράντοβιτς για Πάντερ: "Για αυτό έμεινε στη Παρτιζάν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν να αποχωρήσει από την Παρτίζαν, αλλά ο Ζοτς μίλησε για ποιο λόγο παρέμεινε ο Αμερικανός στο Βελιγράδι.

Τον λόγο που τελικά ο Κέβιν Πάντερ αποφάσισε να μείνει στην Παρτιζάν, αν και βρέθηκε στο "στόχαστρο" Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Σέρβων σε συνέντευξή του στο "S Sport":

«Αυτό το καλοκαίρι, φτάσαμε στο σημείο που πολλές ομάδες ήθελαν να τον αποκτήσουν. Ο σύλλογος το αναγνώρισε. Οι άνθρωποι από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αναγνώρισαν πως έπρεπε να βοηθήσουν την ομάδα κρατώντας τον. Ο Πάντερ μου έδειξε πόσο του αρέσει η Παρτιζάν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Δεν μιλάμε για κανονικό μπάτζετ. Ήταν μια ειδική περίπτωση και ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν και αυτά τα χρήματα για να κρατηθεί ο Πάντερ δεν προήλθαν από τον προϋπολογισμό της ομάδας. Είναι κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο», ανέφερε ενδεικτικά ο Ζέλικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαφής ο Γιαννακόπουλος: ’’Προειδοποιώ ότι θα είμαι αμείλικτος’’ - Μήνυμα για διαιτησία και Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags