Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σενάριο για μεταγραφή αντί-Μιλουτίνοφ - "Παίζει" δυνατά σπουδαία επιστροφή - Ακούστηκε και για ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2024-01-23 10:00:00

Σενάριο για μεταγραφή αντί-Μιλουτίνοφ - "Παίζει" δυνατά σπουδαία επιστροφή - Ακούστηκε και για ΠΑΟ!

Sportdog Team

Οι Ερυθρόλευκοι χάνουν για έναν μήνα τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και δεν αποκλείεται να βγουν στην αγορά για την απόκτηση σέντερ, προκειμένου να καλύψουν το κενό του Σέρβου.

Οι τραυματισμοί των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ έχει προκαλέσει τεράστια έλλειψη στις θέσεις των σέντερ για τον Ολυμπιακό, που πλέον δεν αποκλείεται να βγει στην αγορά για την απόκτηση ψηλού.

Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει, ήδη, σενάρια για την μεταγραφή σέντερ στους Ερυθρόλευκους, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι, στο λιμάνι μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Ταρίκ Μπλακ.

O 32χρονος Αμερικανός, αγωνίστηκε πέρσι στον Ολυμπιακό και είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ το όνομά του έχει "παίξει" κατά καιρούς και στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Με δεδομένο ότι κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, προκειμένου να καλύψουν το κενό στη θέση "5".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος-Αγγελόπουλοι παράδειγμα για ΠΑΕ - Το ΟΑΚΑ… έπαιξε μπάλα με Γκος, συγκλόνισε με "Μίλου"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags