Facebook Pixel Μέχρι... τέλους ο Ομπράντοβιτς! Αυτόν περιμένει ενόψει Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2024-03-24 23:05:00

Μέχρι... τέλους ο Ομπράντοβιτς! Αυτόν περιμένει ενόψει Ολυμπιακού

Sportdog Team
Μέχρι... τέλους ο Ομπράντοβιτς! Αυτόν περιμένει ενόψει Ολυμπιακού

Η σερβική ομάδα δίνει... τελικό κόντρα στους Ερυθρόλευκους για τη συνέχειά της στη Euroleague και ο Ζοτς είναι ξεκάθαρος σχετικά με τον παίκτη που περιμένει για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έρχεται.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Παιχνίδι... τελικό δίνουν Παρτιζάν και Ολυμπιακός την Πέμπτη (28/3) για τη Euroleague και ο Σέρβος τεχνικός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του Ζακ Λεντέι στο ματς,  μιας και ο Αμερικάνος είχε πάρει ειδική άδεια για να βρεθεί στις ΗΠΑ για την κηδεία του πατέρα του και ως εκ τούτου έχασε τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

«Μίλησα με ανθρώπους του συλλόγου, ο ΛεΝτέι θα πρέπει να είναι στην ομάδα για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για την είσοδο ομάδας από το Ντουμπάι στην Αδριατική Λίγκα τη νέα σεζόν: «Ντουμπάι; Δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό, ούτε με νοιάζει. Αποφασίζεται στις συνεδριάσεις της ABA League. Εγώ είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που μας περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν».

Όσον αφορά το παιχνίδι και τη νίκη της ομάδας του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήταν φανερό ότι ήμασταν κουρασμένοι και αργοί μετά τον διπλό γύρο της Euroleague, αλλά στη συνέχεια του αγώνα καταφέραμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας και προς τις δύο κατευθύνσεις και να πάρουμε τη νίκη.

Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω άτομα, αλλά ο Κοπρίβιτσα έπαιξε πραγματικά σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι γρήγορα θα καταλάβει ότι είναι ικανός να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και στην Euroleague», είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιέζουν τον Αλαφούζο να αλλάξει γνώμη για Ιωαννίδη - Ρεκόρ πώλησης με Γιόκερες - Εκατομμύρια και σε Λεβαδειακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags