Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ: Κόβεται από τους Ντάλας Μάβερικς ο Ντόρσεϊ - Ανοικτό να επιστρέψει Ευρώπη!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-10-12 15:48:00

Κόβεται από τους Ντάλας Μάβερικς ο Ντόρσεϊ - Ανοικτό να επιστρέψει Ευρώπη!

Sportdog Team
Κόβεται από τους Ντάλας Μάβερικς ο Ντόρσεϊ - Ανοικτό να επιστρέψει Ευρώπη!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποκτήθηκε από τους Ντάλας προ μερικών μηνών με μη εγγυημένο συμβόλαιο, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα συνεχίσει για πολύ ακόμα την περιπέτειά του στο NBA.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «Eurohoops», οι Μάβερικς σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να «κόψουν» από το ρόστερ τους τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με την ομάδα του Ντάλας να μην έχει μείνει ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα παρουσία του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επέστρεψε και πάλι στο ΝΒΑ το φετινό καλοκαίρι, υπογράφοντας μη εγγυημένο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μάβερικς, αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν πια αρκετές πιθανότητες να μην κάνει καν ντεμπούτο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μάλιστα όπως τονίζει το ίδιο δημοσίευμα, αν ο Ντόρσεϊ «κοπεί» όντως από τους Μάβερικς, τότε αρκετές είναι οι ομάδες της Euroleague που θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του. Μία από αυτές είναι και η Φενέρ του Ιτούδη, η οποία επίσης τον διεκδικούσε δυνατά μαζί με τον Ολυμπιακό πριν υπογράψει στο Ντάλας. Την ίδια στιγμή και ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο κενό στη θέση του, καθώς επιθετικά οι Πράσινοι παρουσιάζουν σοβαρότατο έλλειμμα.

Ο Ντόρσεϊ, πάντως, θα έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει ομάδα και στην G-League, εξαντλώντας τα περιθώρια να παραμείνει στο ΝΒΑ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags