Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ: "Σύννεφα" για Ντόρσεϊ στο ΝΒΑ - Μουρμούρα από τους Ντάλας Μάβερικς!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-11-12 10:56:00

Άσχημα νέα για Ντόρσεϊ στο ΝΒΑ - Μουρμούρα από τους Ντάλας Μάβερικς - Φήμες για επιστροφή!

Sportdog Team
Άσχημα νέα για Ντόρσεϊ στο ΝΒΑ - Μουρμούρα από τους Ντάλας Μάβερικς - Φήμες για επιστροφή!

Ο Ντόρσεϊ δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την αγωνιστική του παρουσία στο ΝΒΑ, κάτι που έχει βάλει τους Μάβερικς σε σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του!

Στις 18 Οκτωβρίου ο Τάιλερ Ντόρσεϊ  δηλωνόταν κανονικά από το Ντάλας στο ρόστερ για την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ, παίρνοντας ένα από τα two-way contracts που υπήρχαν τότε διαθέσιμα ως συμβόλαια για κάθε ομάδα.

Ωστόσο μετά την εκκίνηση της σεζόν, τα "σύννεφα" γύρω από την εικόνα του 26χρονου σούτινγκ γκαρντ έχουν αρχίσει, ήδη, να κάνουν εμφάνισή τους. Και μάλιστα αρκετά έντονα. Ο διεθνής άσος δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την αγωνιστική του παρουσία, κάτι που έχει βάλει τους Μάβερικς σε σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του.

Ο πρώην "μπομπέρ" του Ολυμπιακού εισπράττει ​502 χιλ. δολάρια μεικτά και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι και σε 50 αγώνες της regular season, ενώ στα υπόλοιπα ματς θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες της G-League. Σημειώνεται, επίσης, πως ο Ντόρσεϊ μπορεί από φέτος να εξασφαλίσει τη σύνταξη που λαμβάνουν οι παίκτες του ΝΒΑ. Αρκεί, να συμπεριλαμβάνεται έστω στην αποστολή (χωρίς απαραίτητα να παίξει) στα μισά από τα παιχνίδια που θα δώσουν οι Ντάλας Μάβερικς. Βέβαια αν συνεχίσει έτσι, τότε κρίνεται αμφίβολο αν θα τα καταφέρει...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags