Facebook Pixel Μίσιτς: Ποιά είναι τα σχέδια του για το καλοκαίρι (Vid)
Μπάσκετ
NBA
| 2024-04-17 14:21:00

Επιτέλους μίλησε ο Μίσιτς: Ποιά είναι τα σχέδια του για το καλοκαίρι (Vid)

Sportdog Team

Οι οπαδοί ήταν στα κάγκελα περιμένοντας να βγάλει ανακοίνωση

Ο παίκτης της εθνικής Σερβίας, Βασίλιε Μίσιτς τόνισε ότι περιμένει το καλοκαίρι, στο οποίο θα δουλέψει πολύ το παιχνίδι του. Ο πλέι μέικερ των Σάρλοτ Χόρνετς συνόψισε τη σεζόν και μίλησε για τις προκλήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μετά από μισή σεζόν αγώνων στην Οκλαχόμα και στο NBA, ο Μίτσιτς ανταλλάχθηκε στη Σάρλοτ, όπου πήρε λεπτά συμμετοχής, ενώ πριν απο αυτό είχε ακουστεί πολλάκις για επιστροφή στην Euroleague.

"Σαν δύο διαφορετικές σεζόν σε μία. Ήταν σύντομη, αλλά δυναμική. Ογδόντα δύο παιχνίδια σε έξι μήνες είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για μένα. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να με βοηθήσουν ως πρωτάρη, πώς είναι το ΝΒΑ και τι pρέπει να δουλέψω. Η ευκαιρία στη Σάρλοτ με βοήθησε να δω πώς λειτουργούν τα πράγματα στο γήπεδο, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα σε αυτούς τους δύο μήνες, με καλά και όχι τόσο καλά παιχνίδια», είπε ο Μίσιτς.

«Τώρα θα αφοσιωθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Μάλιστα, ο διεθνής άσος ποανήγγειλε πολλή δουλειά μέσα στο καλοκαίρι, στην οποία τον περιμένουν αντιπροσωπευτικά καθήκοντα.

"Η διάρκεια της σεζόν είναι διαφορετική. Πέρυσι τελείωσε τον Ιούνιο και κινείται κυρίως με την εθνική ομάδα, κάτι που δεν μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω σε ατομικές διορθώσεις. Αυτή είναι η κύρια διαφορά μεταξύ των Ευρωπαίων και των παικτών του ΝΒΑ, αυτό το επιπλέον Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν παίζαμε στα πλέι οφ. Τώρα θα αφοσιωθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags