Facebook Pixel Κονέ: "Δώσαμε και την ψυχή μας"
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-20 03:39:00

Κονέ: "Δώσαμε και την ψυχή μας"

Κονέ: "Δώσαμε και την ψυχή μας"

Ευχαριστημένος από την ισοπαλία στον αγώνα με την Ιαπωνία, όπου η Εθνική μας αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για 55 λεπτά μετά την αποβολή του Κατσουράνη, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κονέ.

"Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Ιαπωνία, που είναι μία εξαιρετική ομάδα, με καλού παίκτες, που έχει κατοχή της μπάλας. Μέχρι το 35 σταθήκαμε καλά, παίζαμε με αντεπιθέσεις και κάναμε 2-3 ευκαιρίες. Από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Κώστας, δώσαμε και την ψυχή μας για το θετικό αποτέλεσμα", δήλωσε ο διεθνής άσος.

Για τις ευκαιρίες της Εθνικής μας, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, σχολίασε: "Είχαμε ευκαιρίες από στημένες φάσεις. Ξέραμε ότι είμαστε καλοί στις φάσεις με στημένη την μπάλα. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά είναι σημαντικό ότι πήραμε το αποτέλεσμα αυτό, από τη στιγμή που για 55 λεπτά παίζαμε με παίκτη λιγότερο".

Για τον... τελικό με την Ακτή Ελεφαντοστού, είπε: "Θα προετοιμαστούμε, τις πέντε ημέρες που ακολουθούν όσο καλύτερα γίνεται, ξέροντας ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags