Facebook Pixel Την "καθάρισε"...
| 2014-09-01 00:51:00

Την "καθάρισε"...

Την "καθάρισε"...

Mε κεφάτο τον Σέρχε Ιμπάκα οι Ισπανοί συνέτριψαν την Αγκόλα με 91-54.

Οι Ισπανοί ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι πριν καν αυτό αρχίσει, καθότι βρέθηκαν να προηγούνται με 19-2 στα πρώτα λεπτά του αγώνα και έβαλαν από πολύ νωρίς τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση.

Ο φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ήταν εξαιρετικός και φοβερά αποτελεσματικός, παρά το γεγονός πως η δυναμική του αντιπάλου δεν επιτρέπει να βγουν και πολλά συμπεράσματα. Τελείωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους και οκτώ ριμπάουντ και η παρουσία του στο παρκέ θωράκισε ακόμη περισσότερο την ρακέτα των Ισπανών.

Το σημαντικό για την οικοδέσποινα χώρα είναι το ότι κανένας παίκτης δεν αγωνίστηκε πάνω από 20 λεπτά, δείγμα του πολύ μεγάλου βάθους και της εξαιρετικής ποιότητας που υπάρχει στο ρόστερ.

Από κει και πέρα, πολύ καλός ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ με 14 πόντους, 12 πρόσθεσε ο Πάου Γκασόλ, ενώ οκτώ είχε ο αδερφός του, σε μια πιο ήρεμη ημέρα για τα δύο αδέρφια.

Από τους Αιγύπτιους, οι οποίοι είναι φανερό πως δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης ξεχώρισε ο Ελγκαμάλ με 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 26-10, 42-24, 64-37, 91-54

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags