Facebook Pixel Παίκτης πόκερ θέλει να γίνει Μπέκαμ!
| 2013-11-19 22:37:00

Παίκτης πόκερ θέλει να γίνει Μπέκαμ!

Παίκτης πόκερ θέλει να γίνει Μπέκαμ!

Ο Daniel Negreanu αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους αλλά και πιο αγαπητούς επαγγελματίες παίκτες πόκερ.

Πριν από λίγες ώρες έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του video-blog και ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με τα έξι χρυσά bracelets που έχει κερδίσει στην καριέρα του από WSOP.

Το καινούριο video που δημοσίευσε ο Negreanu έχει ως κύριο θέμα του τα βιβλία. Τους τελευταίους 3 μήνες ο Daniel Negreanu διάβασε πέντε βιβλία, και έχει σκοπό τους επόμενους 3 μήνες να διαβάσει άλλα 5 τα οποία μας παρουσιάζει.

Από αυτά που διάβασε ξεχωρίζει το «The Traveller’s Gift» το οποίο μας συστήνει να διαβάσουμε ενώ εντύπωση προκαλεί πως ανάμεσα στα βιβλία που έχει στο πρόγραμμα να διαβάσει τους επόμενους τρεις μήνες τα δύο έχουν να κάνουν με τον έρωτα και την αγάπη αν και ο Negreanu εδώ και αρκετό καιρό έχει αποκαλύψει πως ψάχνει το άλλο του μισό για να… νοικοκυρευτεί.

Όπως θα τον δείτε να λέει, σε επόμενο video θα μας παρουσιάσει την πορεία του στα τουρνουά και τα σχέδιά του ωστόσο δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την φίλη του την Λόρα, που μπορείτε να δείτε στο video, με την οποία μετά από 10 χρόνια έκανε το πρώτο του «ψυχαγωγικό» και όχι επαγγελματικό ταξίδι.

Ο Negreanu το έχει ρίξει γενικά στην μελέτη και μας αποκάλυψε πως έχει αρχίσει ξανά να μαθαίνει ισπανικά ενώ τηρεί το αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και έχει βάλει σκοπό μέχρι τα 40α του γενέθλια να έχει φτιάξει το καλύτερο σώμα που είχε ποτέ μέχρι τώρα. Μάλιστα για να βοηθήσει τον εαυτό του έχει βρει και μια αφίσα με τον David Beckham και σκοπός του είναι να καταφέρει να αποκτήσει το ίδιο σώμα.

Δείτε τον Daniel Negreanu σε ένα μοναδικό 15λεπτο video που δεν διστάζει να αφιερώσει χρόνο μέχρι και για να διαβάσει το οπισθόφυλλο των βιβλίων με το δικό του ξεχωριστό στυλ:

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags