Facebook Pixel Μεγάλη χαρά για Εμμανουηλίδη! Ασταμάτητος ο αδελφός του, πήρε 2ο χρυσό στο Πανελλήνιο Στίβου
| 2022-07-11 14:12:00

Μεγάλη χαρά για Εμμανουηλίδη! Ασταμάτητος ο αδελφός του, πήρε 2ο χρυσό στο Πανελλήνιο Στίβου

Sportdog Team
Μεγάλη χαρά για Εμμανουηλίδη! Ασταμάτητος ο αδελφός του, πήρε 2ο χρυσό στο Πανελλήνιο Στίβου

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 18:54:72, και έσπασε και το δικό του ρεκόρ που ήταν στον χρόνο 19:01.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Μία απίστευτη χαρά πήρε η οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και νυν της δανέζικης Βέιλε, Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ο αδελφός του Παναγιώτης είναι ασταμάτητος. Πήρε 2ο χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Αντιγράφουμε από το radiothiva.gr

«Συνεχίζει την πολύ δυναμική του παρουσία ο Θηβαίος πρωταθλητής, Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα Στιβου ΑΜΕΑ που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Ο αθλητής, που αγωνιζόταν με τον ΑΣ Διαγόρα, έτρεξε το πρωί της Κυριακής, στις 08:00, μια ώρα που δεν είναι ιδανική για τις επιδόσεις των αθλητών, στα 5.000 μέτρα όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 18:54:72, και έσπασε και το δικό του ρεκόρ που ήταν στον χρόνο 19:01. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 10 Ιουλίου 2022, ο Εμμανουηλίδης αγωνίστηκε και στα 1.500 μέτρα, όπου και εκεί κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 4:58:50. Βέβαια ο χρόνος αυτός ήταν μακριά από το προσωπικό το ρεκόρ καθώς ο Θηβαίος πρωταθλητής ήταν κουρασμένος από τον αγώνα των 5.000 μέτρων που έγινε το πρωί της Κυριακής.

Ο Παναγιώτης Εμμανουηλίδης για 4η συνεχόμενη χρονιά κέρδισε 2 μετάλλια στους πανελλήνιους αγώνες στίβου, έχοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και τιμώντας την πόλη της Θήβας».

Όπως καταλαβαίνετε, η οικογένεια Εμμανουηλίδη έχει φέρει στη θηβαϊκή γη πραγματικά λιοντάρια!!!

Για τον Παναγιώτη και τις ιδιαίτερες ικανότητές του είχε μιλήσει ο πατέρ φαμίλιας της οικογένειας Εμμανουηλίδη, Δημήτρης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Ιανουάριο του 2021 στον δημοσιογράφο, Χρήστο Κωνσταντινίδη, στο Sportdog.gr.

«Ο δεύτερος, ο Παναγιώτης, έχει μεγάλες επιτυχίες με πανελλήνια ρεκόρ στα 1800 και 5000 μέτρα. Στις μικρομεσαίες αποστάσεις είναι πολύ δυνατός. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ που έγινε το 2019 στο Ντουμπάι βγήκε τέταρτος, ενώ μαζί με την ομάδα του κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 4Χ400 σκυταλοδρομία», είχε αναφέρει στον σκύλο ο Νίκος Εμμανουηλίδης με μεγάλη υπερηφάνεια για όλα του τα παιδιά (καθώς και για την κόρη του την Σοφία, η οποία εκείνη την εποχή είχε περάσει στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags