Facebook Pixel Sportdog.gr | Κέρδισε παγκόσμια μετάλλια και σήμερα πουλά γυμνές φωτογραφίες: «Όταν πεινάς, είσαι έτοιμη για όλα»
| 2023-11-07 14:08:00

Κέρδισε παγκόσμια μετάλλια και σήμερα πουλά γυμνές φωτογραφίες: «Όταν πεινάς, είσαι έτοιμη για όλα»

Sportdog Team
Κέρδισε παγκόσμια μετάλλια και σήμερα πουλά γυμνές φωτογραφίες: «Όταν πεινάς, είσαι έτοιμη για όλα»

Έλαβε μάλιστα τον τίτλο της αθλήτριας της χρονιάς.

Η Ολλανδή γυμνάστρια Βερόνα ντε Λερ ήταν γνωστή ως μεγάλη πρωταθλήτρια του αθλήματος της καλλιτεχνικής γυμναστικής, αφού σε ηλικία μόλις 14 ετών κέρδισε δύο μετάλλια νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Δύο χρόνια αργότερα, έγινε κάτοχος πέντε ακόμη μεταλλίων, τρία από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ένα ασημένιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Έλαβε μάλιστα τον τίτλο μιας από τις αθλήτριες της χρονιάς στην πατρίδα της, την Ολλανδία, όλα ήταν ιδανικά, αλλά στη συνέχεια υπήρξε μια απότομη πτώση. Μέχρι τα 17 της όλα πήγαιναν υπέροχα, αλλά μετά αποκάλυψε ότι σκεφτόταν και την αυτοκτονία. Λίγο αργότερα κατέληξε στη βιομηχανία του πορνό και σήμερα πουλάει γυμνές φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της για λιγότερο από δύο ευρώ. 

«Όταν δεν έχεις φαγητό και πρέπει να κλέψεις, κάνει κάτι που ποτέ δεν πίστευες ότι θα έκανες. Αλλά για να επιβιώσεις, θα κάνεις ό,τι χρειαστεί», είπε.

Μάλιστα, εξαιτίας του εκβιασμού ενός ζευγαριού και των γυμνών φωτογραφιών, κατέληξε κάποια στιγμή πίσω από τα κάγκελα, περνώντας 72 ημέρες στη φυλακή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verona van de leur (@veronagymnast2)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags