Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε ένα 8χρονο κορίτσι έγινε μια αρρωστημένη ερώτηση
| 2024-02-28 01:30:00

Σε ένα 8χρονο κορίτσι έγινε μια αρρωστημένη ερώτηση

Sportdog Team
Σε ένα 8χρονο κορίτσι έγινε μια αρρωστημένη ερώτηση

Η θρύλος της κολύμβησης Λίμπι Τρίκετ σοκαρίστηκε όταν άκουσε τι ρωτούσαν την κόρη της.

Η Αυστραλέζα θρύλος της κολύμβησης Λίμπι Τρίκετ μοιράστηκε στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι στην 8χρονη κόρη της Πόπι έκαναν μια αποκαρδιωτική ερώτηση.

Η 39χρονη είδε την κατάσταση από κοντά και σοκαρίστηκε: «Ένας συγγενής μας είπε στην κόρη μου πώς φαίνεται σαν να έχει χάσει βάρος. Είπε, "έχασες βάρος, φαίνεσαι υπέροχ稻, ανέφερε σε ένα βίντεο στο Instagram και συνέχισε: « Η κόρη μου είναι 8 ετών».

Η τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης της κολύμβησης έχει συνολικά τέσσερα παιδιά και δήλωσε ότι η κοινωνία πρέπει να κάνει καλύτερη δουλειά μιλώντας στα μικρά παιδιά.

«Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά μπροστά στα παιδιά μας, αλλά πρέπει να μιλάμε καλύτερα στον εαυτό μας και να βελτιώνουμε τον τρόπο με τον οποίο μιλάμε στον εαυτό μας για το σώμα μας. Εννοώ ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου η αξία ενός ανθρώπου καθορίζεται από το πώς δείχνουμε και το πόσο αδύνατες είμαστε» είπε και υπενθύμισε ότι ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά για το σώμα τους έχει μεγάλο αντίκτυπο σε αυτά.

Η Τρίκετ ήταν μια από τις κορυφαίες κολυμβήτριες του κόσμου κατά τη διάρκεια της καριέρας της στην κολύμβηση. Γιόρτασε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2004 στην Αθήνα, το 2008 και το 2012. Επιπλέον, κέρδισε πολλά χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και άλλα μετάλλια κύρους. Κατείχε επίσης πολλά παγκόσμια ρεκόρ. Αποσύρθηκε το 2012. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags