Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός "έφαγε" τον Μόγες!
| 2014-04-23 12:08:00

Ο Ολυμπιακός "έφαγε" τον Μόγες!

Ο Ολυμπιακός "έφαγε" τον Μόγες!

Όλο το παρασκήνιο της απόλυσης. 

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στις 25 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τους «16» του Champions League ήταν αυτή που έκανε τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χάσoυν την εμπιστοσύνη τους στον Ντέιβιντ Μόγες, όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα.

Μια μέρα μετά την κίνηση-έκπληξη της Γιουνάιτεντ να απολύσει τον Μόγες με τέσσερα παιχνίδια να μένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, νέες λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το πώς έφτασε ο σύλλογος να πάρει αυτή την απόφαση.

Ο Σερ Άλεξ ήταν εκείνος που είχε χρίσει τον Μόγες διάδοχο του, αλλά εδώ και δυο μήνες είχε πάψει να τον στηρίζει.

Σε μια συνάντηση που έγινε σε ένα ξενοδοχείο ο Εντ Γούντγουαρντ, ο Ντέιβιντ Γκιλ, ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και ο Σερ Άλεξ πήραν όλοι μαζί την απόφαση για την απόλυση του Μόγες.

Η είδηση, όμως, διέρρευσε στα Μέσα και αυτό προκάλεσε την οργή του Σκωτσέζου. Ο Μόγες πήγε στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ από τις 5 το πρωί, γνωρίζοντας τι πρόκειται να συμβεί, και στις 7:40 έμαθε επίσημα ότι απολύεται.

«Πως διέρρευσε στις εφημερίδες πριν το μάθω εγώ;», ρώτησε τον Εντ Γούντγουαρντ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ του εξήγησε ότι δεν ήταν πρόθεση της ομάδας κάτι τέτοιο, αλλά έγινε.

Ο Μόγες έφυγε από το Κάρινγκτον το μεσημέρι και από την πίσω έξοδο, την ίδια ώρα που ο προσωρινός αντικαταστάτης του Ράιαν Γκιγκς έτρωγε στο τραπέζι των προπονητών.

Πηγή: sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags