Facebook Pixel Γιατί (δεν) πήρε και Ρέτσο ο Σκίμπε;
| 2017-03-16 13:29:00

Γιατί (δεν) πήρε και Ρέτσο ο Σκίμπε;

Γιατί (δεν) πήρε και Ρέτσο ο Σκίμπε;

Μαζί με τους Μανθάτη, Ανδρούτσο, πολλοί ίσως περίμεναν και τον νεαρό στόπερ του Ολυμπιακού να κληθεί στην Εθνική για το ματς με το Βέλγιο

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ο Μίχαελ Σκίμπε, ωστόσο αποφάσισε να μην τον καλέσει στην αποστολή για τον αγώνα με το Βέλγιο. Αντ΄αυτού κάλεσε τους Μανθάτη-Ανδρούτσο που είχε επίσης σημειωμένους στο μπλοκάκι του.

Η αιτιολογία είναι απλή. Μανθάτης και Ανδρούτσος είναι γεννημένοι το 1997 και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Νέων. Ο Ρέτσος όμως ο οποίος είναι γεννημένος το 1998 και είναι και αρχηγός της ομάδας του Γιάννη Γκούμα αποτελεί βασικό κρίκο της αλυσίδας της ομάδας που θα αγωνιστεί στο Elite Round με σκοπό την πρόκριση στα τελικά της Γεωργίας.

Ο Μίχαελ Σκίμπε λοιπόν προτίμησε να αφήσει τον Ρέτσο στην ομάδα του Γιάννη Γκούμα, καθώς θα ήταν πολύ δύσκολο να αγωνιστεί στο ματς με το Βέλγιο. Άλλωστε η ευκαιρία στον αμυντικό του Ολυμπιακού είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δοθεί στις μεταπροσεχείς κλήσεις του Σκίμπε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags