Facebook Pixel Δεν διανοείστε το τρολάρισμα της Wikipedia στον Βαλβέρδε!
| 2017-05-30 13:58:00

Δεν διανοείστε το τρολάρισμα της Wikipedia στον Βαλβέρδε!

Δεν διανοείστε το τρολάρισμα της Wikipedia στον Βαλβέρδε!

Αντί για την Μπαρτσελόνα τον έστειλαν να προπονήσει την...

...Ελπίδα Σαπών της Ροδόπης!

Ναι, καλά διαβάσατε! Ένας χάκερ αποφάσισε να... τρολάρει ανελέητα τον Ερνέστο Βαλβέρδε και αφού μπήκε στην σελίδα του Ισπανού προπονητή στο Wikipedia, έγραψε ότι υπέγραψε στην Ελπίδα Σαπών αντί για την Μπαρτσελόνα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον έστειλε να δώσει... πανελλήνιες στο οικονομικό για να βοηθήσει από αυτό το πόστο τον Ολυμπιακό!

Δείτε τι ανέφερε η σελίδα του Βαλβέρδε στο Wikipedia:

«Τον Αύγουστο του 2010 επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε εκ νέου το δύο φορές πρωτάθλημα για τη σεζόν 2010-2011 και σεζόν 2011-2012 και ο ίδιος ψηφίστηκε το 2011 ως ο κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα .[6] Τον Μάϊο του 2017 μετά την εκπληκτική του προπονητική καριέρα στην Μπιλμπάο και ενώ όλοι οι ποδοσφαιροφιλοι περίμεναν ότι θα υπέγραφε στην γνωστή ομάδα της Καταλονίας την Μπαρτσελόνα, τελικά υπογράφει συμβόλαιο (διετούς διάρκειας) με την ομάδα της Ελπίδας Σαπών από την Ροδοπη. Παραλληλα ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να δώσει πανελλήνιες έτσι ώστε να καταφέρει να εισαχθεί στο οικονομικό πανεπιστήμιο του Πειραιά έτσι ώστε να βοηθήσει και από αυτό το πόστο την παλια του ομάδα τον Ολυμπιακό»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags