Facebook Pixel Βόμβα: Με πλάνο Γιαννακόπουλου ο Παϊρόζ στην ΠΑΕ - Τρομερό «κόλπο» Αλαφούζου - Όλα στη φόρα
| 2018-10-10 11:36:00

Με πλάνο Γιαννακόπουλου ο Παϊρόζ στην ΠΑΕ - Τρομερό «κόλπο» Αλαφούζου - Όλα στη φόρα

του Νίκου Στεργίου
Με πλάνο Γιαννακόπουλου ο Παϊρόζ στην ΠΑΕ - Τρομερό «κόλπο» Αλαφούζου - Όλα στη φόρα

Τι πραγματικά γίνεται στον ΠΑΟ. Εδώ η αλήθεια. Θα μείνεις άφωνος!

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε χθες ότι συμφώνησε με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ για τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο αυτό δε σηματοδοτεί άμεσες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Δεν αναμένεται, δηλαδή, το επόμενο διάστημα και μέχρι ο Ταϊλανδός να βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ, να προχωρήσει το Τριφύλλι σε «νέα εποχή». Η καθημερινότητα, δηλαδή, στο σύλλογο θα είναι η ίδια, τουλάχιστον έως ότου ο Παϊρόζ Πιενγμποσάντ αρχίσει να ενισχύει οικονομικά τους «πράσινους» και να πάρει στα χέρια του το μερίδιο μετοχών που του αναλογεί. 

Όσον αφορά τη γενική απαίτηση που υπάρχει, κυρίως από την πλευρά του κόσμου, να δοθούν επίσημες απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στην ΠΑΕ, αυτό αναμένεται να συμβεί μέσω κοινής συνέντευξης Τύπου, η οποία, όμως, δεν προβλέπεται να γίνει προσεχώς. Σίγουρα μετά τις 21/10, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. κι όταν θα έχει λήξει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Πάντως, το γεγονός ότι οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έπεσαν το περασμένο Σάββατο, χωρίς κανείς να αντιληφθεί κάτι μέχρι χθες που έγιναν γνωστά όλα, δείχνει αν μη τι άλλο ότι το deal προχωράει με σοβαρότητα και δεν πρόκειται για «φούσκα», όπως πολλοί πίστευαν.

Εξάλλου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι να γίνει ολοκληρωτική μεταβίβαση των μετοχών, ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει μέτοχος στην ομάδα, ενισχύοντας ενδεχομένως και οικονομικά την ΠΑΕ, με βάση το μερίδιο που έχει στα χέρια του. Άλλωστε, πλέον, ο σύλλογος μπορεί να έχει κέρδη, κάτι που ενδεχομένως φανεί ωφέλιμο για την τωρινή διοίκηση λόγω των χρεών που υπάρχουν και τη βαραίνουν, μιας και υπάρχει δέσμευση του νυν αφεντικού να πληρώσει ό,τι του αναλογεί, πριν αποχωρήσει οριστικά από το σύλλογο. Μέχρι να συμβεί αυτό, όμως, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει σύμπραξη, με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να αναλαμβάνει τη διοίκηση και τη λήψη αποφάσεων. Στην ουσία ο Ταϊλανδός θα πάρει το μάνατζμεντ του συλλόγου και θα τρέχει οικονομικά την ΠΑΕ από εδώ και στο εξής, κάτι που θυμίζουμε ότι είχε προτείνει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε μία από τις προτάσεις του για την απόκτηση της ΠΑΕ.

Πάντως, άνθρωποι από το περιβάλλον του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ εκτιμούν ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου όλα θα έχουν πάρει το δρόμο τους και πως ο Ταϊλανδός θα είναι σε θέση ασκήσει μόνος του διοίκηση, ανεξάρτητα από το αν θα έχει γίνει και επίσημα μεγαλομέτοχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερή εξέλιξη στον ΠΑΟ - Αδιανόητο «πέσιμο» σε Χατζηγιοβάννη - Διάβασε γιατί και θα μείνεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags