Facebook Pixel «Σεισμός» στη Superleague - Τα... διαλύει όλα o Άρης - «Ψήνεται» η έλευση Παντελίδη
| 2018-11-10 14:53:00

«Σεισμός» στη Superleague - Τα... διαλύει όλα μεγάλη ομάδα - «Ψήνεται» το διαζύγιο που θα κάνει χαμό

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Σεισμός» στη Superleague - Τα... διαλύει όλα μεγάλη ομάδα - «Ψήνεται» το διαζύγιο που θα κάνει χαμό

Ένας ματς φέρνει τα πάνω-κάτω. Στα κάγκελα το... μισό πρωτάθλημα.

Μεγάλος αναβρασμός συνεχίζει να επικρατεί στις τάξεις του Άρη με αφορμή το θέμα του προπονητή. Προς το παρόν δεν έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη, ωστόσο το όνομα του Σάββα Παντελίδη παραμένει στο προσκήνιο.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί θερμή εισήγηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, μιας και το μπάτζετ που υπάρχει διαθέσιμο από τη διοίκηση δεν επιτρέπει την έλευση ενός προπονητή από το εξωτερικό.

Βέβαια, μία πιθανή άφιξη του Σάββα Παντελίδη στη Θεσσαλονίκη μπορεί να προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις τόσο στον κόσμο της ομάδας, που προτιμάει μια πιο... ηχηρή κίνηση, όσο και γενικότερα στη Superleague, καθώς η συγκεκριμένη μετακίνηση μπορεί να διαταράξει τις μέχρι τώρα καλές σχέσεις του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δεν αποκλείεται να «κλονίσει» κι άλλες «συμμαχίες».

Από την άλλη, όμως, υπάρχει ένα σενάριο που μπορεί να περιορίσει σε κάποιο βαθμό αυτές τις αντιδράσεις. Όπως σας γράφαμε και χθες, αν ο Αστέρας δεν περάσει αύριο από την έδρα της Λαμίας, δεν αποκλείεται το κλίμα να γίνει ακόμα πιο βαρύ για τον Σάββα Παντελίδη, αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει καλή χημεία με τη διοίκηση και τον 53χρονο τεχνικό.

Αν, λοιπόν, οι δύο πλευρές αποφασίσουν να μη συνεχίσουν μαζί, τότε ο Άρης θα αποκτήσει κατά κάποιο τρόπο... αναίμακτα τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος, πλέον, παρουσιάζεται αρκετά θετικός στη συγκεκριμένη εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags