Facebook Pixel Sportdog.gr | Aκατανόητα πράγματα στον Άρη! Σενάρια που φέρνουν… στα κάγκελα τον κόσμο, τεράστιο ρίσκο Καρυπίδη
| 2018-11-09 18:18:00

Aκατανόητα πράγματα στον Άρη! Σενάρια που φέρνουν… στα κάγκελα τον κόσμο, τεράστιο ρίσκο Καρυπίδη

Sportdog Team
Aκατανόητα πράγματα στον Άρη! Σενάρια που φέρνουν… στα κάγκελα τον κόσμο, τεράστιο ρίσκο Καρυπίδη

Η μεγάλη καψούρα που (τον) περιμένει στη γωνία...

Ησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Άρη αναφορικά με τον διάδοχο του Πάκο Ερέρα και όπως σας έχει μεταφέρει το Sportdog.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ, όλα δείχνουν ότι οι Θεσσαλονικείς θα περιμένουν να περάσει η αγωνιστική και να αποφασίσουν για τον νέο προπονητή στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, μπορεί το Σαββατοκύριακο να υπάρχουν εξελίξεις που θα ευνοήσουν τους Κίτρινους και δεν αναφερόμαστε μόνο στο δικό τους παιχνίδι, αλλά και σε αυτό του Αστέρα Τρίπολης στη Λαμία. Άλλωστε, στον Άρη θα ήθελαν και περιμένουν τον Σάββα Παντελίδη, ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει κάποια πρόθεση να παραιτηθεί, οπότε για να… τρέξει το θέμα, θα πρέπει να τον απολύσουν οι Αρκάδες!

Ουσιαστικά, ο Θόδωρος Καρυπίδης περιμένει ένα… δώρο από τη διοίκηση της Τρίπολης, καθώς από τη στιγμή που ο Παντελίδης δεν το έχει πάρει ακόμα απόφαση να φύγει μόνος του, η υπόθεσή του παραμένει αρκετά μπλεγμένη και δύσκολη.

Γι’ αυτό και ο ιδιοκτήτης του Άρη παίρνει μεγάλο ρίσκο περιμένοντας τον, ωστόσο δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά, καθώς η αναζήτηση μέχρι στιγμής στο εξωτερικό για κάποιον άλλον προπονητή, δεν έχει αποδώσει τα αποτελέσματα που θα ήθελε.

Η περίπτωση του Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος έχει περάσει από τους πάγκους της ΑΕΚ Λάρνακας, του ΑΠΟΕΛ και της Λιντς τις τελευταίες ημέρες έχει… χαμηλώσει πολύ, ενώ το σενάριο με τον Πάμπου Χριστοδούλου που κυκλοφόρησε, σίγουρα δεν ικανοποιεί τον κόσμο της ομάδας. Ο 51χρονος Κύπριος, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Μεγαλόνησο, βρίσκεται στο μπλοκάκι του Καρυπίδη και εξετάζεται, όμως οι αντιδράσεις του κόσμου που περιμένει κάποιο όνομα αντίστοιχου επιπέδου με τον Ερέρα, είναι πολύ πιθανό να… βάλουν φρένο στις όποιες συζητήσεις.

Ο Καρυπίδης πάντως, τη στιγμή που περιμένει τις εξελίξεις με τον Παντελίδη, συνεχίζει να ψάχνει στην ξένη αγορά για προπονητή, ωστόσο το μπάτζετ του είναι αρκετά περιορισμένο. Οι Κίτρινοι χτυπούν πόρτες τεχνικών που έχουν κασέ 500.000 ευρώ, όμως παράλληλα κυκλοφορούν και σενάρια για προπονητές που θα έρχονταν να δουλέψουν στην Θεσσαλονίκη και με πενταψήφιο νούμερο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags