Σε αναζήτηση ενίσχυσης εν όψει Ιανουαρίου βρίσκεται η ΑΕΚ και κάθε μέρα έρχονται στο φως διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που φέρονται να ενδιαφέρουν τους Κιτρινόμαυρους.

Η περίπτωση του Αντριάν Αρέγκι που γράφτηκε πρόσφατα φαίνεται πως δεν βρίσκεται στο πάνω ράφι με τις επιλογές της Ένωσης, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαιώνουν και οι τελευταίες πληροφορίες απο το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ, που αναφέρουν ότι οι πρωταρχικοί στόχοι για τις θέσεις των χαφ προέρχονται από την Σουηδία (δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του) και από το Μάλι (Αλιού Ντιένγκ).

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες του sportdog λένε ότι η περίπτωση του Σουηδού μέσου, για την οποία σας είχαμε γράψει πρώτοι στο παρελθόν, είναι ακόμα... κλειδωμένη, ενώ για τον Ντιένγκ είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί δεύτερη λύση στα χαφ, όπως σας ενημερωσαμε και με πρωινό ρεπορτάζ.

Πάντως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι παίκτης από το Μάλι βρίσκεται υπό την "σκέπη" του Στράτου Φαφαλιού, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος του Ουσμάν Κουλιμπαλί στην Ελλάδα.

Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η σύνδεση με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ήδη στο ελληνικό πρωτάθλημα και ενδεχομένως θα διευκόλυνε την ΑΕΚ σε περίπτωση που ενδιαφερόταν σοβαρά να εντάξει τον 21χρονο Αφρικανό στο δυναμικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τέσσερα "μπαμ" Τίγρη - Έρχεται ο... Γιόχανσον - Νέος Παπουτσέλης - Δεν τα έχει Βιεϊρίνια»