Facebook Pixel Έτσι θέλει να φέρει τον Πέτερσον η ΑΕΚ - Τι «παίζει» με Μολίνς και Κάμπος!
| 2018-12-07 20:52:00

Βγήκαν τα... πολυβόλα στην ΑΕΚ - «Ψαγμένη» κίνηση για εξτρέμ - Τι «παίζει» με Μολίνς και Κάμπος

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βγήκαν τα... πολυβόλα στην ΑΕΚ - «Ψαγμένη» κίνηση για εξτρέμ - Τι «παίζει» με Μολίνς και Κάμπος

Βρήκαν τρελό λαβράκι. Ποιο είναι το «όπλο».

Ήταν να μην γίνει η αρχή με τη Σουηδία στην ΑΕΚ. Πλέον με ρυθμούς… πολυβόλου ξεφυτρώνουν ονόματα σκανδιναβών παικτών που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών, τόσο για το κέντρο τους (όπως είπαμε εκεί Νο1 επιλογή, παρότι εξαιρετικά δύσκολα, είναι ο Αλεξάντερ Φράνσον της Νόρκεπινγκ) όσο και για τα  άκρα της επίθεσης.

Όπως λοιπόν αποκαλύφθηκε σήμερα, οι πρωταθλητές έχουν καταθέσει πρόταση στην Χέρακλες για τον 24χρονο εξτρέμ, Κρίστοφερ Πέτερσον. «Ψαγμένη» κίνηση, αφού πρόκειται για τον 5ο σκόρερ της φετινής Ερεντιβίζιε, όντας μάλιστα μέλος μιας ομάδας που κάνει… όργια, ούσα στην 4η θέση του πρωταθλήματος, χωρίς να το περιμένει κανείς.

Προφανώς, η ΑΕΚ ποντάρει στο γεγονός πως το συμβόλαιο του διεθνή εξτρέμ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο η πρόθεση της Χέρακλες είναι να τον διατηρήσει στις τάξεις της, κάνοντας χρήση της (μονομερούς) option επέκτασης του συμβολαίου του.

Να σημειωθεί η ιδιαιτερότητα που κρύβεται στον εκπρόσωπο του Πέτερσον. Είναι ο Χασάν Τσετινκάγια, παλιός συνεργάτης (στο ίδιο μανατζερικό γραφείο δούλευαν) του πρώην τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ενώ δραστηριοποιείται αρκετά στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια: αυτός έφερε στον ΠΑΟΚ τον Ρόμπιν Ολσεν, παίκτης του είναι ο Ματίας Γιόχανσον του Παναθηναϊκού, ήταν ο Γκιγέρμο Μολίνς που πέρασε επίσης από τους «πράσινους», αλλά και είχε σημαντικό ρόλο στην καλοκαιρινή μετακόμιση του Τζάλμα Κάμπος από τον ΠΑΟΚ στην Αλάνιασπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί. Α ρε Θανάση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags