Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάρτιν Σκρτελ: Τα δίνουν όλα στο λιμάνι, "βοηθάει" ο Βαλμπουενά!
| 2019-05-28 11:40:00

Ποιος Σεμέδο; Στόπερ-βόμβα από Μαρινάκη - Μεγάλο όνομα, τρελά λεφτά - Τον "φέρνει" ο Βαλμπουενά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Σεμέδο; Στόπερ-βόμβα από Μαρινάκη - Μεγάλο όνομα, τρελά λεφτά - Τον "φέρνει" ο Βαλμπουενά!

Τα δίνουν όλα στο λιμάνι. Νέο "ντου". Φρέσκο ρεπορτάζ στο sportdog.

Ολυμπιακός - Μάρτιν Σκρτελ: Η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο -όπως από την πρώτη στιγμή είχε καταγράψει το sportdog- δεν μοιάζει να είναι τόσο εύκολη για τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον όχι τόσο όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια για τον Πορτογάλο στόπερ από τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι συνεχίζουν και την επίμονη όπως φαίνεται προσπάθεια τους για τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που αυτό το διάστημα έχουν εστιάσει, τον Μάρτιν Σκρτελ.

Από το Σάββατο, υπήρχαν αντιφατικές πληροφορίες προερχόμενες από την Τουρκία, σύμφωνα με τις οποίες, αρχικά, ο Σλοβάκος στόπερ έρχονταν στον Πειραιά, ενώ στη συνέχεια γίνονταν λόγος για συμφωνία του με τη Φενερμπαχτσέ για να επεκτείνει εκεί, το συμβόλαιό του.

Υπενθυμίζουμε πως βάσει της τρέχουσας συμφωνίας του ο παίκτης εισπράττει 4 εκατ. ευρώ ετησίως. Ποσό απαγορευτικό ακόμη και για τα "καναρίνια", που μπαίνοντας σε μια τελείως διαφορετική οικονομική πολιτική, πρότειναν στον 34χρονο άσο νέο συμβόλαιο, ουσιαστικά 1+1, με αισθητά μειωμένες απολαβές (οι πληροφορίες στην Τουρκία κάνουν λόγο για 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο), δείχνοντας μεν πως θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, με προσφορά όμως που αφήνει περιθώρια και σε άλλους μνηστήρες να μπουν στο παιχνίδι.

Και εκεί φαίνεται πως ποντάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή" κατέθεσε νέα, βελτιωμένη πρόταση στον αλλοτινό αρχηγό της εθνικής Σλοβακίας και τον πρεσάρει, όσο περισσότερο μπορεί προκειμένου να τον πείσει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Δεν είναι εύκολο, αφού ακόμη και βελτιωμένη, η προσφορά του Ολυμπιακού υπολείπεται αυτής της Φενερμπαχτσέ, υπάρχει όμως ξεκάθαρη στοχοπροσήλωση στον Μάρτιν Σκρτελ και όσο αυτός δεν το αποφασίζει, τα πάντα γίνονται. Ειδικά από τη στιγμή που ο μέχρι και πριν λίγες μέρες συμπαίκτες του στα "καναρίνια", ο Ματιέ Βαλμπουενά, είναι πλέον κάτοικος Πειραιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο "χoυνέρι" στον Ολυμπιακό - Του "κλέβουν" μέσα από τα χέρια παικταρά - Οριστική συμφωνία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags