Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτα πράγματα: "Nτου" για τον Ζεράλδες από top ελληνική ομάδα
| 2020-01-30 22:57:00

Απίστευτα πράγματα: "Nτου" για τον Ζεράλδες από top ελληνική ομάδα - "Κλαίνε" στην ΑΕΚ...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτα πράγματα: "Nτου" για τον Ζεράλδες από top ελληνική ομάδα - "Κλαίνε" στην ΑΕΚ...

Τι απάντησε ο Πορτογάλος μέσος. Μη χάσουν το... κελεπούρι!

ΑΕΚ: Μετά βαΐων και κλάδων ήρθε ο Φρανσίσκο Ζεράλδες το περασμένο καλοκαίρι, αποτελώντας τον μεγάλο πόθο, τη βασική εισήγηση του Μιγκέλ Καρντόσο. Deal που πέρασε από χίλια κύματα προκειμένου να ολοκληρωθεί, με την ΑΕΚ, εν τέλει, να πετυχαίνει τον απλό δανεισμό του Πορτογάλου μέσου, χωρίς καν να μπορεί να βάλει option αγοράς, καλύπτοντας απλώς το συμβόλαιο που είχε με τη Σπόρτινγκ (130.000 ευρώ).

Και… πάλι καλά! Τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι», τόσο μάλιστα που από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Καρντόσο, στο τέλος του καλοκαιριού, είχαν γίνει συζητήσεις για τον πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του Ζέραλδες! Περισσότερο για λόγους πρεστίζ, παρά ουσίας αποφασίστηκε τότε να μην υλοποιηθεί η συγκεκριμένη σκέψη και τελικά ο Ζεράλδες παρέμεινε στο ρόστερ της Ένωσης, με την επικοινωνία να υποστηρίζει πως θα αξιοποιηθεί κανονικά.

Φευ. Ο Πορτογάλος πήρε κάποια, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, παιχνίδια στο πρώτο διάστημα του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της Ενωσης, έκτοτε όμως, ουσιαστικά και πρακτικά ήταν ξένο σώμα, δείχνοντας με την στάση και τη συμπεριφορά του (η οποία φυσικά ενισχύθηκε και από την αντίστοιχη του συλλόγου) πως αυτό που δεν έγινε το καλοκαίρι, θα γίνονταν τον Ιανουάριο.

Και, πράγματι, το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε χτες με την σχετική ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας από την ΑΕΚ. Ο Ζεράλδες επιστρέφει στη Σπόρτινγκ περιμένοντας να δει αν θα παραμείνει στο δυναμικό των «λιονταριών» ή αν θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός. Και όπως φαίνεται, ούτε να ακούει δεν θέλει για Ελλάδα, αφού είναι αλήθεια πως το προηγούμενο διάστημα ο Ατρόμητος το προσπάθησε αρκετά προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ του, ωστόσο ο ίδιος ο Ζεράλδες δεν ήθελε καν να εξετάσει το ενδεχόμενο παραμονής του στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες - Σκάει νέο deal πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην ΑΕΚ - Ραγδαίες εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags