Facebook Pixel ΑΕΚ: "Απογειώθηκε" Έλληνας άσος - "Σκάει" μεταγραφή με τρελά λεφτά - Τον χάνει η ΑΕΚ!
| 2021-05-20 18:20:00

"Απογειώθηκε" Έλληνας άσος - "Σκάει" μεταγραφή με τρελά λεφτά - Τον χάνει η ΑΕΚ!

"Απογειώθηκε" Έλληνας άσος - "Σκάει" μεταγραφή με τρελά λεφτά - Τον χάνει η ΑΕΚ!

Ζόρικα τα πράγματα για τον Δικέφαλο, που έχει βάλει στο μάτι "αλμυρό" Έλληνα παίκτη. Το μεγάλο ρίσκο που πήρε για την καριέρα του και... εκτόξευσε την αξία του στο ύψη!

ΑΕΚ: Αρκετός κόσμος εξεπλάγην το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Αλέξανδρος Κατράνης αποφάσιζε να συνεχίσει την καριέρα του, ως δανεικός στην Τουρκία για χάρη  της Χατάισπορ. Εξάλλου, πέρα από το ότι βρίσκεται σε... δυσπρόσιτο σημείο, ετοιμαζόταν για πρώτη φορά να παίξει στην πρώτη κατηγορία, χωρίς να είναι και τόσο δεδομένο ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Παρ' όλα αυτά ο νεαρός μπακ κατάφερε να τελειώσει τη χρονιά με 1 γκολ και 2 ασίστ σε μια ομάδα που ως νεοφώτιστη κατάφερε να τρυπώσει για τα καλά στην πρώτη επτάδα και εν τέλει να βγει 6η! Εξάλλου, για τον ίδιο το προσεχές καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα... καυτό, μιας και θα πρέπει η Σεντ Ετιέν είτε να τον ανανεώσει είτε να τον πουλήσει, με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Πάντως, ο ίδιος με την κίνηση του να γίνει κάτοικος Τουρκίας, υπέρ-διπλασίασε την αξία του και πλέον κοστολογείται στα 1.3 εκατ. ευρώ. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή για τον ίδιο θα είναι να πουληθεί με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ αρκετές ομάδες της Τουρκίας και όχι μόνο θα ήθελαν να τον αποκτήσουν, κάτι που καθιστά λίγες τις πιθανότητες του να επαναπατριστεί το προσεχές καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι έχει "παίξει" αρκετά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπήκε... σφήνα ομάδα έκπληξη για Γιαννίκη - Εκεί θέλει να πάει - Τι θα κάνουν ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags