Facebook Pixel Μπήκε... σφήνα ομάδα έκπληξη για Γιαννίκη - Εκεί θέλει να πάει - Τι θα κάνουν ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ
| 2021-05-20 17:52:00

Μπήκε... σφήνα ομάδα έκπληξη για Γιαννίκη - Εκεί θέλει να πάει - Τι θα κάνουν ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Μπήκε... σφήνα ομάδα έκπληξη για Γιαννίκη - Εκεί θέλει να πάει - Τι θα κάνουν ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει αρχίσει ένας... αγώνας δρόμου για το ποιος θα είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του, με τους τρεις "μεγάλους" αλλά και μια ομάδα... έκπληξη να προσπαθούν να το πείσουν

Ατρόμητος - Αργύρης Γιαννίκης: Βασικός στόχος για την ομάδα του Περιστερίου είναι ο Έλληνας τεχνικός, ειδικά από την ώρα που έγινε γνωστό ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα έχουν γίνει κάποιες επαφές και υπάρχει καλή διάθεση για συμφωνία, όμως ο πρώην προπονητής των Ηπειρωτών δεν έχει απαντήσει ακόμα για έναν βασικό λόγο. 

Πρωταρχικός στόχος για τον νεαρό τεχνικό είναι το εξωτερικό και συγκεκριμένα η Γερμανία, ΄που έχει καλό όνομα ενώ εκεί ζει και η οικογένειά του. Οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ την απάντησή του πάντως, μιας και θέλουν να κλείσουν άμεσα το ρόστερ της νέας σεζόν. Σίγουρος ο Αργύρης Γιαννίκης και ο Ατρόμητος δεν έχουν έρθει σε κάποια συμφωνία και παρά το γεγονός ότι υπάρχει καλό... κλίμα η ομάδα των Δυτικών Προαστίων κοιτάει και άλλες επιλογές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags