Facebook Pixel Οπαδοί του ΠΑΟΚ "κράζουν" πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού στη νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-08 19:36:00

Οπαδοί του ΠΑΟΚ "κράζουν" πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού στη νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οπαδοί του ΠΑΟΚ "κράζουν" πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού στη νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)

Φοβερές καταστάσεις στα social media καθώς μετά την ανακοίνωση, ενός πρώην Ερυθρόλευκου, στον πάγκο γαλλικής ομάδας έφερε την αντίδραση των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά που κατέκλισαν τη σελίδα του συλλόγου και έγραφαν... διάφορα για τον έμπειρο προπονητή 

ΠΑΟΚ - Όσκαρ Γκαρθία: Απίστευτα σκηνικά στα social media της γαλλικής Ρεμς, μετά την ανακοίνωση ότι ο Ισπανός τεχνικός θα είναι στον πάγκο της ομάδας αντικαθιστώντας τον Νταβίντ Γκουιόν. Μέσα στα προβλήματα που έχει ο πρώην Ερυθρόλευκος, μιας και δεν έχει βρει ακόμα βοηθό, δέχθηκε και την επίθεση... αγάπης από τους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά στη σελίδα της ομάδας στο facebook. 

Η αφορμή βέβαια δεν είναι άλλη από τον αγώνα της Τούμπας που ο Ισπανός είχε χτυπήσει από χαρτάκι που ρίχτηκε από την εξέδρα της Τούμπας, με αποτέλεσμα οι Ασπρόμαυροι να χάσουν τον αγώνα στα χαρτιά. Τα σχόλια που έκαναν οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε... απ' όλα ενώ μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά αναφέρουν "Καλά έκανε και έφυγε έξω! Στην Ελλάδα οι ηθοποιοί πεθαίνουν στη ψάθα", "άνοιξαν για τον κόσμο τα θέατρα...".

Δείτε τα σχόλια των οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον Όσκαρ Γκαρθία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags