Facebook Pixel ΑΕΚ - Χρήστος Αλμπάνης: Νέο σοκ στην ΑΕΚ με Αλμπάνη - Πάγωσε ο Μιλόγεβιτς με τα νέα
| 2021-08-24 22:08:00

Νέο σοκ στην ΑΕΚ με Αλμπάνη - Πάγωσε ο Μιλόγεβιτς με τα νέα

Sportdog Team
Νέο σοκ στην ΑΕΚ με Αλμπάνη - Πάγωσε ο Μιλόγεβιτς με τα νέα

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε στο φιλικό παιχνίδι της Ένωσης με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (21/8)

ΑΕΚ - Χρήστος Αλμπάνης: Σοκ στην Ένωση καθώς μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Έλληνας επιθετικός διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους, κάτι που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή οι  Κιτρινόμαυροι από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται για τα άκρα της επίθεσης, οι μισοί είναι μακροχρόνια εκτός, έχοντας μόνο τους Αμραμπάτ και Τάνκοβιτς.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος Μάνταλος, την Τρίτη (24/8) προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά μετά τον αγώνα ρεβάνς με την Βελέζ, μιας και είχε ενοχλήσεις και παρά την καθαρή μαγνητική, εξακολουθούσε να έχει πρόβλημα.

Ατομικό πρόγραμμα στην ΑΕΚ έκαναν οι Χατζισαφί, Μπακάκης και Σιμόες, ενώ ο Χρήστος Αλμπάνης και Λιβάι Γκαρσία έλαβαν θεραπεία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags