Facebook Pixel Δεν τον θέλει με τίποτα: Άσχημη εξέλιξη στην καριέρα του Ομάρ Ελαμπντελαουί
| 2022-06-23 23:42:00

Δεν τον θέλει με τίποτα: Άσχημη εξέλιξη στην καριέρα του Ομάρ Ελαμπντελαουί

Sportdog Team
Δεν τον θέλει με τίποτα: Άσχημη εξέλιξη στην καριέρα του Ομάρ Ελαμπντελαουί

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βλέπει τη Γαλατασαράι να του δείχνει την πόρτα της εξόδου, καθώς προσπαθεί να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό έπειτα από τον φρικιαστικό τραυματισμό του στο μάτι.

Η Γαλατασαράι δεν υπολογίζει στον Ομάρ Ελαμπντελαουί και δείχνει την πόρτα της εξόδου τόσο στον Νορβηγό όσο και σε τέσσερις ακόμα παίκτες.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού καλείται να αναζητήσει νέο σταθμό για την καριέρα του, η οποία έχει πάρει την κάτω βόλτα μετά τον τραυματισμό του στο μάτι.

Θυμίζουμε ότι ο Ελαμπντελαουί είχε τραυματιστεί σοβαρά από πυροτέχνημα που έσκασε στα χέρια του και τον τραυμάτισε στο μάτι την Πρωτοχρονιά του 2021. Ως αποτέλεσμα, έμεινε εκτός αγώνων για έξι μήνες, ενώ ακόμα και μετά την επάνοδό του στα γήπεδα, δυσκολεύεται να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Την ώρα που ο Νορβηγός αναζητά ομάδα, ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει τον Άβιλα και περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βρσάλικο, συνεπώς είναι καλυμμένος στη θέση του δεξιού μπακ και μια επανασύνδεση με τον Ελαμπντελαουί θεωρείται απίθανη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό καθυστερεί του Βρσάλικο- Συμπαίκτης με Μπαλοτέλι- 200 χιλ. στην Ελλάδα, έκλεισε με 300άρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags