Facebook Pixel Super League: Ευκαιρία για top μεταγραφή - Φεύγει από την ομάδα του - Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!
| 2022-06-28 17:12:00

Ευκαιρία για top μεταγραφή - Φεύγει από την ομάδα του - Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ευκαιρία για top μεταγραφή - Φεύγει από την ομάδα του - Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Ένας από τους πιο... διαχρονικούς στόχους των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και ήδη τα σενάρια για το μέλλον οργιάζουν!

Super League: Παρελθόν από τη Νόριτς αναμένεται να αποτελέσει ο Τεέμου Πούκι μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League.

Ο Φινλανδός επιθετικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τα "καναρίνια" για τη λύση του συμβολαίου του, που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, Τέεμου Τούρουνεν, ο Πούκι εκτιμά πως μπορεί ακόμα να πρωταγωνιστήσει σε επίπεδο Premier League (11 γκολ πέρσι) και θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, από το οποίο υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από την Μπράιτον.

Θυμίζουμε πως ο Πούκι αποτελεί μεγάλη "καψούρα" των μεγάλων ελληνικών ομάδων, αφού κατά καιρούς έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Θα κάνει κάποιος από αυτούς εκ νέου κίνηση, τώρα που ο Φινλανδός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει νέα μεταγραφή-"μπαμ" στην ΑΕΚ - Για αυτό ανέλαβε τη Λίγκα ο Μαρινάκης - Κόντρα με τον...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags