Facebook Pixel Super League: Αυτό θα είναι "μπαμ": "Στέλνουν" παγκόσμιο σταρ στην Ελλάδα - Τον είχε αγοράσει η Γιούβε με 27 εκατ.
| 2022-07-13 00:05:00

Αυτό θα είναι "μπαμ": "Στέλνουν" παγκόσμιο σταρ στην Ελλάδα - Τον είχε αγοράσει η Γιούβε με 27 εκατ.

Sportdog Team
Αυτό θα είναι "μπαμ": "Στέλνουν" παγκόσμιο σταρ στην Ελλάδα - Τον είχε αγοράσει η Γιούβε με 27 εκατ.

Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες, που θέλουν μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να βρίσκεται κοντά σε ελληνική ομάδα. Είναι κορυφαίος μπαλαδόρος και έχει κάνει τεράστια καριέρα!

Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρει πως ομάδα της Super League είναι κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Ρίμπας Ντα Κούνια, ή απλώς Ντιέγκο, όπως είναι ευρέως γνωστός.

Η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο δεν κατονομάζεται, ωστόσο το «flaweb.com» κάνει λόγο για δελεαστική πρόταση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο βιρτουόζος άσος έχει στα χέρια μια άκρως ικανοποιητική πρόταση για αυτόν και τους εκπροσώπους του από ομάδα της Super League και η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο Ντιέγκο έχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, όντας μάλιστα 34 φορές διεθνής (με 4 γκολ) με την Εθνική Βραζιλίας.

Ο 37χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Πόρτο, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ και Ατλέτικο Μαδρίτης μεταξύ άλλων, έχοντας στο ενεργητικό του ορισμένες δαπανηρές μεταγραφές. Ακριβότερη όλων η μετακίνησή του στη Γιουβέντους, αφού το 2009 η ιταλική ομάδα ξόδεψε 27.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Βέρντερ Βρέμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καραμπόλα" εκατομμυρίων για Ολυμπιακό με Ρενάτο Σάντσες - "Συναγερμός" για Ρέαμπτσιουκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags