Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καραμπόλα" εκατομμυρίων για Ολυμπιακό με Ρενάτο Σάντσες - "Συναγερμός" για Ρέαμπτσιουκ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 10:00:00

"Καραμπόλα" εκατομμυρίων για Ολυμπιακό με Ρενάτο Σάντσες - "Συναγερμός" για Ρέαμπτσιουκ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Καραμπόλα" εκατομμυρίων για Ολυμπιακό με Ρενάτο Σάντσες - "Συναγερμός" για Ρέαμπτσιουκ!

Διπλή ανατροπή στον σχεδιασμό του Μαρτίνς, λίγο πριν τη Μακάμπι. Για ποιους ποδοσφαιριστές πληροφορήθηκαν στο Λιμάνι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, η διαφορά στο οικονομικό και οι αλλαγές που ενδέχεται να επιφέρουν στο μεταγραφικό πλάνο.

Η Λιλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρεμί Καμπελά, ο οποίος είχε συνδεθεί βάσει ρεπορτάζ με τον Ολυμπιακό τόσο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο όσο και στις προηγούμενες.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας υπέγραψε έναν παλαιό μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών, φιλοδοξεί όμως ότι θα μπορέσει να αποκτήσει και έναν παίκτη από το ενεργό ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά!

Το φετινό καλοκαίρι είναι το τρίτο συνεχόμενο που ο Αφρικανός "παίζει" στα ρεπορτάζ ομάδων του εξωτερικού, παρά το γεγονός ότι η περυσινή του σεζόν δεν ήταν εφάμιλλη των προηγουμένων από πλευράς απόδοσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "Λιλουά" επανήλθαν για τον Καμαρά και προσέγγισαν τον Ολυμπιακό, όντες έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας ψάχνει άλλωστε έναν κεντρικό μέσο, καθώς θα αποχωριστεί τον Ρενάτο Σάντσες.

Πάντως, λέγεται πως κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι να γίνει η μεταγραφή, μιάς και υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Οι Γάλλοι ελπίζουν πως οι Πειραιώτες θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον Καμαρά, ποντάροντας ίσως και στο ότι οι μετοχές του είναι ελαφρώς πεσμένες εξαιτίας της μέτριας σεζόν αλλά και της μη συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα.



"Παίζεται" έκπληξη με Ρέαμπτσιουκ

"Σειρήνες" από το εξωτερικό φέρονται να ηχούν και για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, τον οποίο ο Μαρτίνς λογίζει ξεκάθαρα ως τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας για μια ακόμα σεζόν.

Μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εστιάζουν στην προσθήκη παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας προκειμένου να δημιουργήσουν ένα δυνατό δίδυμο μαζί με τον Μολδαβό. Στο ρόστερ υπάρχει ο Λεονάρντο Κούτρης, που περνά από τις... εξετάσεις του Πέδρο Μαρτίνς, και ο νεαρός Φώτης Κίτσος. Οι Μαξ Λόου και Σαμ Αντεκούγμπε είναι τα δύο κυριότερα ονόματα αριστερών μπακ, που ακούστηκαν για τον Ολυμπιακός τις προηγούμενες ημέρες.

Παρ' όλα αυτά, η υπόθεση θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν ομάδα του εξωτερικού να κάνει δυναμικό "μπάσιμο" για τον Ρέαμπτσιουκ. Θα  μπουν οι Ερυθρόλευκοι στον πειρασμό να δώσουν τον βασικό τους πλάγιο μπακ και να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του; Ή μήπως ο Μολδαβός διεθνής είναι "off limits" για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο; Προς το παρόν δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα...
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στατικός Ολυμπιακός, δεν τον σώνει... ούτε ο Μανωλάς - Σε άλλο γήπεδο ο Εμβιλά, έκπληξη Καμάτσο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags