Facebook Pixel Λορέντσο Ινσίνιε: Τραγική είδηση για τον Ινσίνιε που έχασε την κόρη του όπως ο Κριστιάνο!
| 2022-10-13 20:50:00

Τραγική είδηση για τον Ινσίνιε που έχασε την κόρη του όπως ο Κριστιάνο!

Sportdog Team
Τραγική είδηση για τον Ινσίνιε που έχασε την κόρη του όπως ο Κριστιάνο!

 Την είδηση αποκάλυψε με δηλώσεις του ο ίδιος ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, που δεν ήταν σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. "Εγώ και η γυναίκα μου χάσαμε την κόρη μας, η οποία θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας", είπε μεταξύ άλλων.

Η σύζυγός του Λορέντσο Ινσίνιε, Τζένι Νταρόνε, απέβαλε στον 6ο μήνα της κύησης! Αυτό θα ήταν το τρίτο παιδί του Ιταλού, μετά την Καρμίν και τον Κριστιάν που γεννήθηκαν το 2013 και το 2015 αντίστοιχα.

Ο διεθνής άλλοτε επιθετικός της Νάπολι απείχε από τις προπονήσεις του Τορόντο από τις 8 Σεπτεμβρίου, επικαλούμενος ένα ευαίσθητο οικογενειακό δεδομένο. Τώρα ήρθε η ώρα να προβεί σε αποκαλύψεις, κάνοντας γνωστή την τραγική είδηση.

«Όλοι ξέρετε ότι είχα να αντιμετωπίσω προσωπικά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά δεν ξέρει όλος ο κόσμος τον πραγματικό λόγο. Θα ξεκαθαρίσω λοιπόν την κατάσταση: εγώ και η γυναίκα μου χάσαμε την κόρη μας, η οποία θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας. Είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω για αυτό το θέμα, έχουμε δύο παιδιά και χάρη σε αυτά θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ινσίνιε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags